beta hcg yüksek ama kese ultrasonda net değil

bebekminnos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
8
4
1
39
selamlar en son adetimin ilk günü 4 ocaktı 31 ocakta test yapıp doktora gittim 1 şubatta bana folik asit başladı ve öncesinde kan testi yaptı..beta hcg değeri 495 çıktı sonrasında bikaç sonra tekrar gittim 4995e yükseldi.9 şubat yani bugün idrara sıkışık olarak kontrole gittim fakat kese utrasonda çok net görünmedi...hatta doktor neden böyle göründüğünü anlayamadı..daha net bir görüntü beklediğini söyledi..sıkı takibe alınman gerek falan dedi.bundan önce birkez düşük yaptım 1.5 sene oldu..bebek şuanda nekadarlık ya da bebek var mı bilemiyorum..ama çok korkuyorum...doktor 4.5 haftalık falandır dedi ama ultrasonda net olmayısının nedeni bu olabilirmi? saygılar...

selamlar en son adetimin ilk günü 4 ocaktı 31 ocakta test yapıp doktora gittim 1 şubatta bana folik asit başladı ve öncesinde kan testi yaptı..beta hcg değeri 495 çıktı sonrasında bikaç sonra tekrar gittim 4995e yükseldi.9 şubat yani bugün idrara sıkışık olarak kontrole gittim fakat kese utrasonda çok net görünmedi...hatta doktor neden böyle göründüğünü anlayamadı..daha net bir görüntü beklediğini söyledi..sıkı takibe alınman gerek falan dedi.bundan önce birkez düşük yaptım 1.5 sene oldu..bebek şuanda nekadarlık ya da bebek var mı bilemiyorum..ama çok korkuyorum...doktor 4.5 haftalık falandır dedi ama ultrasonda net olmayısının nedeni bu olabilirmi? saygılar...
cok erken degil mi canim.deger yuksek ama ne bilim baska dr ada gorun istersen.o degerleede gozukur diye biliyrm ama hafta olarakta kucuk

Ben 5 haftalıkken lekelenme nedeniyle gitmiştim, çok çok zor görmüştü keseyi, henüz küçük normal demişti bi de. İlerleyen haftalarda belli olur sanki.

cok erken degil mi canim.deger yuksek ama ne bilim baska dr ada gorun istersen.o degerleede gozukur diye biliyrm ama hafta olarakta kucuk

benim içinde öle aslında çok ufak bukadar görünebilmesi bile mucize gibi ama nebileyim dr numun söyledikleri beni çok endişelendirdi.bu bebğimide kaybetmekten çok korkuyorum..

canım çok normal merak etme kendini sıkıntıya sokma sakın. benim son adet tarihim 1 ocak. ben daha bugün gördüm. için rahat olsun canım

rahatlamak istiyorum gerçekten çok stresli geçiyor aklımda yaşantımda hep o...birşey olacak korkusuyla şu 2 haftadır cehennem ettim kendime hayatı resmen...:((biraz önce annemle paylaştım ne iyi geldi söyledikleri....sağolun kızlar sizler de...bu arada Arya Stark sen net görebildinmi keseyi tam olarak haftasını söyledimi dr sana merak ettim

Evet canım çok şükür karından baktı. 5+4 günlükmüş. kese göründü ama bebek görünmedi. daha çok küçük dedi. bir hafta sonra görünür dedi. o zaman bi daha gidicem nasipse

sen içini ferah tut canım benim bi yakınımda 4 ocak aynı senin gibi son adet tarihi. pozitif çıkmış daha onun da görünmedi kese. daha erken çünkü.

teşekkürler yaa içim rahatladı baya Arya Stark.... hayırlı olsun sizlerinde bebişleri..gördüğüm gün ben de yazacağım tekrar...Allaha Emanet Olun...

bugün gittim bebeği görmeye ama boş keseden başka birşey göremedi dr. boş gebelik olmuşum arkadaşlar..malesef ne kendime ne de size hayırlı haber veremedim..Allah sizlerinkine sağlık versin inşallah...

Back
X