beta hcg yuksek bebek gorunmuyor

gzmavi

ya mavi ya siyah...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
231
91
Iyi aksamlar herkesee:)
Kizlar benim beta hcg yukseliyor ama bebek gorunmuyor.
Adetin geciktigi 3.gun 633
6.gun 2670
9.gun 10753
12.gun 20235

Kese 10 mm yolk sac gorundu fakat bebek gorunmuyor. Bu degerlerde gozukmesi gerekiyordu diyor doktor. Beta ile bebegin gozukmesi arasinda iliski var mi ? Yardimci olur musunuz lutfen bilenler yasayanlar :KK43:

Değerlerin gerçekten çok güzel. Bebek iyi gelişiyo. Görünmemesini bende anlamadım ne kadarlık hamilesin.

Sat a gore 5+7 ama doktor 4 5 hafta arasi dedi tam 5. Haftada olabilir dedi degerler 4 5 haftadan daha yuksek sanki

Kimisi 8 haftalik oluyo keseyi bile göremiyo. Korkma canım normal şu durumda. Ben 3 gun sonra 8 haftalık olcam keseyi 5 haftalıkken gördük bir kaç gün sonra kalp atışlarını dinledik. 2 hafta sonra görürsün sende.

kese 10 mm iken yolk sac görünmüş bebek gözükmemişti benim de. 10 gün sonra gittiğimde görmüştük kalp atışını...

Kimisi 8 haftalik oluyo keseyi bile göremiyo. Korkma canım normal şu durumda. Ben 3 gun sonra 8 haftalık olcam keseyi 5 haftalıkken gördük bir kaç gün sonra kalp atışlarını dinledik. 2 hafta sonra görürsün sende.

Kesenin icinde bebisi ne zaman gordun canim ? Insallah ama o 2 hafta nasil gececek iste :/

X