Beta hcg yuksekligi

Elooooo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
18
10
3
31
Bayanlar birşey sorcam yardımcı olur musunuz ben yumurtlama günümden önce beta hcg baktirmistim 05. Çıkmıştı bugün tekrardan baktirdim 2.0 cıktı doktor gebelik yok dedi ama yükselmeye devam ederse gebelik düşünebilir dedi adetime şuan 5 gün var kafam çok karıştı benim gibi bu durumla karşılaşan oldu mu yada bilgisi olan

Adetni bekle benca. Adat beklemeynce böyle kafa karşıo

Ben yumrtalam günümü öğrenmek uvulasyon testleri kullanıyorum 22 temmuzda yumurtlamayı 23 inde çatlamayigördüm bugünle 14 gün olcak ama 5 günüm var adetime

ust uste ayni konuları açıyorsunuz bence once biraz sakin olun bu stres kaygi iyi degil. Sabirli olun ve bekleyin adet gunu gelmeden gecmeden hic biseyin garantisi yok🤷🏼‍♀️

Hayır iki defa kimyasal gebelik geçirdim endişem korkum bu yüzden tekrardan aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum buraya sormam ise tecrübeli kişilerde bilgi edinmem için biraz olsa burdan aldığım cevaplar bir nebze de olsa rahatlatıyor beni

Hayır iki defa kimyasal gebelik geçirdim endişem korkum bu yüzden tekrardan aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum buraya sormam ise tecrübeli kişilerde bilgi edinmem için biraz olsa burdan aldığım cevaplar bir nebze de olsa rahatlatıyor beni
Canım sen once takdiri ilahi de rabbım hakkımda hayırlısını nasıp et . Hayırlı bi zamanda hayırlı bısekılde evladımı nasıp et de işini Allaha bırak bak nasıl rahatlayacaksın . Eğer yasayacaksan naparsan yap bunu engeleyemezsın . Sakin kafayla adetını bekle eger aksi bi durum gorursen o zaman ınsnalara danıs fikir al yada test yap adet gecmeden neyın testi bu . Bu testlere verılen paralara zamanlara ben gercekten uzuluyorum psikolojik olrak kendınızı yıpratıyorsunuz lütfen benı yanlıs anlama rabbım en kısa zamanda melegını nasıp etsın ❤️🌺

Back
X