O zaman ilk gittiğimde bana bunu söyleyip yollasaydı kana da bakmasaydıACİL doktoru oldugundan, sizin de ACİLLİK bir durumunuz olmadigindan, kalp atisi duyulmadan once gebelik var denemeyecegi icin kisadan kesmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman ilk gittiğimde bana bunu söyleyip yollasaydı kana da bakmasaydıACİL doktoru oldugundan, sizin de ACİLLİK bir durumunuz olmadigindan, kalp atisi duyulmadan once gebelik var denemeyecegi icin kisadan kesmis
İlk öğrendiğimde gelip tekrar baktırın dediler amaAcile bunun için gidilmez
1 hafta evde sakince bekleyin sonra normal bir randevu veya sağlık ocağına gidin orda kan verin 1000 filan olur beta gebelik net var derler hayırlı olsun
Kadın doğuma normal randevu alın benceİlk öğrendiğimde gelip tekrar baktırın dediler ama
Öyle yapıp haftaya bi gidip görüneyim nasipseKadın doğuma normal randevu alın bence
Aynen öyle değerin daha gebesin demek için düşük tekrar takip yapalım deseydi yine anlardımDr lar boş gebeliklerle fln karsılastıgı için öyle söylüyor sanırım. Halbuki dese ki şu an hamilesin ama takip etmek lazım dış gebelik boş gebelik vs.. Biz zaten kalp atısını duyana kadar elimiz kalbimizde bekliyoruz bir şey olursa diye eğer amacı ümitlendirmemekse![]()
Ultrasonda baksa daha bu değerleMerhaba kızlar tekrar ben geçen iki gün önce beta 25 çıkmıştı bu gün 85 olmuş bu günki acil doktoru bu gebelik değil dedi kimyasalda değil dedi normal mi ultrasona falan bakmadan kandan bakıp söyledi başına gelen
Galiba öyle ama gönül kırmak niye bazılarımız çok çok zır yollardan geçiyor belki benim 10 senedir olmuyor mucize belki ama doktorlar buna bakmıyorUltrasonda baksa daha bu değerle
kese gözükmez zaten baksa da boş. Maalesef bazı doktorlar kese oluşmadan bu değerleri gebelikten saymıyor
Boşver bakma sen ona
Bundan sonra öyle yapacağız galiba bana gel demeselerdi gitmezdim zaten de geçti artık ne diyelimİlk kanı aldığı için değeri küçük mu gördü acaba... O yüzdende kalp atışı v.s daha erken olduğu için mi gebelik diyemeyiz gibisinden söyledi acaba? Ama sinir bozucu ya acile gitmeyin arkadaşım ya valla bak acile gitmeyin birinde bana enfeksiyon yokken enfeksiyon ilaçları yazmışlardı![]()
Boşver aldırma sen güzelce artmış. Tekrar kan vericekmisinBundan sonra öyle yapacağız galiba bana gel demeselerdi gitmezdim zaten de geçti artık ne diyelim
cevabi burada vermissiniz. bir de kadin dogum acili. yarin aile hekiminde kan verebilecekken gercek hamilelerin, korku icinde acile kosup sira bekleyenlerin hakkina girmişsiniz - hem de daha adetinize 4 gun varkenEvet kadın doğum acil mal gibi kaldım orda
Bence siz önce terbiyenizi takının burası sizin bana laf söyleyeceğiniz bir yer değil .gebelik testi icin acile mi gittiniz gercekten?
cevabi burada vermissiniz. bir de kadin dogum acili. yarin aile hekiminde kan verebilecekken gercek hamilelerin, korku icinde acile kosup sira bekleyenlerin hakkina girmişsiniz - hem de daha adetinize 4 gun varken
bu yaptiginiz sey size normal geliyor mu?
Acil birşey yapsın ye değil ilk öğrendiğim doktor bana tekrar gel kan ver takip edelim dedi ve bende gittim burda yargılayacağınız birşey yok .Belki ilaç kullanacaktım ,belki ağır bir iş yapıyorum öğrendiğimde dikkat edeceğim doktorun direk yok demesi saçma siz doktora gittiğinizde umarım böyle birşey için asla gitmez ve böyle bir muameleyle karşı karşıya kalmazsınız .( Ki benim özel bir kızım var çevremde de kızımı bırakabileceğim kimsem de yok o yüzden eşimin gelmesini bekleyip acile gitmiştim insanları yargılamaktan vazgeçin artıkYani bencede bu ufak değerlerle acil ne yapabilir ki ne ultrasonla bakar ne de yorum yapar başından savar öyle de olmuş evde kendiniz bekleyin acile değil değer yükselince normal poliklinikten randevu alın en doğrusu bu olur. Aniden kanama vs olursa acile uğrayın yoksa ilgilenmezler
acildeki doktor tekrar kan ver demistir (cunku duzenli hcg bakilmasi gerekir artisi kontrol etmek icin)Bence siz önce terbiyenizi takının burası sizin bana laf söyleyeceğiniz bir yer değil .
2.Acilde ki doktor tekrar gelip kan vermemi istedi
3. Sizi hiç bir şekilde alakadar etmez
Ne yargılayacam seni be kızın da varmış küçücük betada acile gitmenin saçma olduğunun farkındasın dimi kanama olsa okey neyse banane naprsanız yapın tekrar gitmeyin diye söyledim beta güzelce artsın kanama da yoksa poliklinik muayenesi olun kafanız rahat olsun bir de kızınızla yollarda yorulmayın aslında iyi bir şey söylemişim hala söylediklerimin arkasındayım ama iyilik de yaramaz böylelerineAcil birşey yapsın ye değil ilk öğrendiğim doktor bana tekrar gel kan ver takip edelim dedi ve bende gittim burda yargılayacağınız birşey yok .Belki ilaç kullanacaktım ,belki ağır bir iş yapıyorum öğrendiğimde dikkat edeceğim doktorun direk yok demesi saçma siz doktora gittiğinizde umarım böyle birşey için asla gitmez ve böyle bir muameleyle karşı karşıya kalmazsınız .( Ki benim özel bir kızım var çevremde de kızımı bırakabileceğim kimsem de yok o yüzden eşimin gelmesini bekleyip acile gitmiştim insanları yargılamaktan vazgeçin artık
acılden giris yapın verın demek istememiştir orası hastane ya hanı kadın doguma cıkabılırsın :)Bence siz önce terbiyenizi takının burası sizin bana laf söyleyeceğiniz bir yer değil .
2.Acilde ki doktor tekrar gelip kan vermemi istedi
3. Sizi hiç bir şekilde alakadar etmez
acılden giris yapın verın demek istememiştir orası hastane ya hanı kadın doguma cıkabılırsın :)
Ne yargılayacam seni be kızın da varmış küçücük betada acile gitmenin saçma olduğunun farkındasın dimi kanama olsa okey neyse banane naprsanız yapın tekrar gitmeyin diye söyledim beta güzelce artsın kanama da yoksa poliklinik muayenesi olun kafanız rahat olsun bir de kızınızla yollarda yorulmayın aslında iyi bir şey söylemişim hala söylediklerimin arkasındayım ama iyilik de yaramaz böylelerine
Size burda durumumu daha fazla anlatacak değilim siz sadece yargılamaya çalışan insanlarsınız teşekkürleracildeki doktor tekrar kan ver demistir (cunku duzenli hcg bakilmasi gerekir artisi kontrol etmek icin)
ama allahin günü dururken dogum acile gel gece kan ver dememistir.
neden sabahtan aile hekimine gitmediniz de acile giden gebelerin ve doktorlarin hakkina girdiniz?
acil demek gunduz esi calisanlarin aksam rahatca gittigi bir yer demek degildir ki, adi üstünde acil yani