beta degerıyle cogul gebelık saptanamıylr o kesede anlasılıyor.Belkı gunu tahmınınızden erkendır erken yumurtlamıssınızdır.Gayet saglıklı bır deger geldı bana 2gun sonra %60 artıs olursa saglıklı gebelıktırMerhaba
6 nisan 2021 son regl tarihi yani 4+3 haftalık hamileyim ancak beta hcg değerim aile hekimliğinde ki kan tahlilime göre 20000 küsur
Tüp bebek değil, coraspirin kullanıyorum
Çok yüksek geldi bana dış / mol yada çoğul gebelik ihtimalleri nelerdir.Başına gelenler yorumunuzu bekliyorum
çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızbeta degerıyle cogul gebelık saptanamıylr o kesede anlasılıyor.Belkı gunu tahmınınızden erkendır erken yumurtlamıssınızdır.Gayet saglıklı bır deger geldı bana 2gun sonra %60 artıs olursa saglıklı gebelıktır
Ciddi sayılabilecek bir ağrım yok kasıkta az biraz var ama oda çok normaldir diye düşünüyorumAğrınız falan var mı inşallah dış gebelik değil sağlıklı gebeliktir
inşallahDış gebelık olması için degerinizin inişli çıkışlı olması gerekıyor
Dış gebelık değildir
yaş 39 ve 6 ay önce yapılan bir düşük olunca sevinmek için korkuyorum galibaErken döllenmiştir
Beta çok çabuk yükselen bi değer
10 bin se 2 gün önce bu gün 20 bin olması gayet normal 2 gün sonra 40 bin olck
Görümcemde yüksek bi değerle öğrenmişti
Sevinin bence
merhabaArkadaşlar merhaba bende yeni üye oldum. Sizlere danışmak istiyorum.
Reglim 1 gün geçtiği zaman erken tespit eden idrar testi yaptım. İkinci çizgi çok belliydi. Birde başka bir markanın normal testini aldım ve ikinci çizgi çok silikti çok zor görünüyordu. Aynı gün (07.05.2021) kan tahlili verdik ve beta 48,7 çıktı. Pazartesi günü tekrardan kan tahlili verip artış oranına bakacağız. Sizce 1 gün gecikmeyle bu dğer normal mi? Yani kasık ağrılarım da var. Bana değerim biraz düşük geldi. Yorumlarınızı bekliyorum :)
Benimde son regl tarihim 5 Nisan 2021 bende 4+5 teyim dünki değerim 3500 bende ikiz olmasından şüpheliyorum bi kaç topikte arkadaşlarda aynı şeyi söyledi bence değerin gayet güzel haftana göre dış gebelikte dalgalan ma oluyor inişli çıkışlıMerhaba
6 nisan 2021 son regl tarihi yani 4+3 haftalık hamileyim ancak beta hcg değerim aile hekimliğinde ki kan tahlilime göre 20000 küsur
Tüp bebek değil, coraspirin kullanıyorum
Çok yüksek geldi bana dış / mol yada çoğul gebelik ihtimalleri nelerdir.Başına gelenler yorumunuzu bekliyorum
sağlıkla gelsinlerde ikiz üçüz tek hepsine yuvamız açıkBenimde son regl tarihim 5 Nisan 2021 bende 4+5 teyim dünki değerim 3500 bende ikiz olmasından şüpheliyorum bi kaç topikte arkadaşlarda aynı şeyi söyledi bence değerin gayet güzel haftana göre dış gebelikte dalgalan ma oluyor inişli çıkışlı
Aynen öyle Sağolun sizde sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallahsağlıkla gelsinlerde ikiz üçüz tek hepsine yuvamız açık
sağlıkla al inşallah kucagına :)
merhaba
öncelikle bu değer kısmı benim de kafamı karıştırdı
ama anladığım her beden her hamilelik farklı.Genel bir çerçeve var ama istisnalarda çok var
sen düşük diye,ben yüksek diye endişeleniyoruz umarım ikimiz içinde hayırlı ve sevinçli haberler getirir önümüzde ki süreç
sevgiler
ben gordum canım cok silik var sanki..kaç gün var adetıne??ya da gectımıSizce var mıdır Eki Görüntüle 2848451
6 gün varben gordum canım cok silik var sanki..kaç gün var adetıne??ya da gectımı
ben gordum canım cok silik var sanki..kaç gün var adetıne??ya da gectımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?