Beta hcg yüksekliği

abis66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2022
3.363
4.540
83
37
Hanımlar merhaba, sat 18 Ocak, adetim gecikmesi ve göğüs hassasiyeti ile bu sabah test vermeye gittimve 2060 çıktı..

4 hafta +2 günlük test sonucu yüksek mi? Sağ kasigim da ağrı var dış gebelik diye çok korktum..sizin degerleriniz nasildi?
Dis gebelikte değer çok yüksek diye okudum o yüzden de korku yaşıyorum

Y Dış gebelik de değer yüksek değil 4+2 günlük olduğunu ulturasyon da mı gördünüz

Yok en son adet tarihine göre hesapladım..
Ulturasyon onu çok farklı hesaplıyor HCG 2 günde 2 kat artıyor erken döllenme olmuş olabilir dış gebelikte düzenli artmaz

4 haftaya göre ikiz olabilir ya da erken yumurtlamış olabilirsiniz bu ay. 2 günde bir kan verip artışı takip edin.

Ben 4 gün gecikmeyle 2200 le öğrendim 3 gün sonrada gidip kesemi gördüm kese görmeden dış gebelik değere göre denilmiyor bir iki gün sonra giderseniz kese durumunuz belli olur

Ben 4 gün gecikmeyle 2200 le öğrendim 3 gün sonrada gidip kesemi gördüm kese görmeden dış gebelik değere göre denilmiyor bir iki gün sonra giderseniz kese durumunuz belli olur
Hayırlı olsun sizinde sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. içimi ferahlattiniz inşallah yolunda gider benimde ikinci bir beta testi verdiniz mi peki?

Hayırlı olsun sizinde sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. içimi ferahlattiniz inşallah yolunda gider benimde ikinci bir beta testi verdiniz mi peki?
Hayır vermedim bir kere baktırdım değere 3 gün sonrada gidince karından kese göründü zaten kese görününce bidaha değer bakmıyor doktorlar

Hayır vermedim bir kere baktırdım değere 3 gün sonrada gidince karından kese göründü zaten kese görününce bidaha değer bakmıyor doktorlar
Çok teşekkür ederim.. bende pazartesiye randevu aldım. İnşallah keseyi görebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…