beta hcg yükseldi düştü simdi yukseliyor kurtaj sart mi beklesemmi

sevgimsena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
142
23
48
38
Arkadaslar okuyanlar hatirlar
beta hcg 16 oldu
142 oldu
340oldu sonra lekeler basladi
204e dustu bugunde 222 oldu
doktor kurtaj istiyo ne dersiniz az daha bekliyimmi

Arkadaslar okuyanlar hatirlar
beta hcg 16 oldu
142 oldu
340oldu sonra lekeler basladi
204e dustu bugunde 222 oldu
doktor kurtaj istiyo ne dersiniz az daha bekliyimmi

Ne kadar süre zarfında bu durumdasınız? Bence biraz bekleyin beta hcg 1000 küsür olmadan vücuduna zarar vermez. Biraz daha kan tahlil sonuçlarını gozlemleyin ona gore doktorunuz bir yol gösterir zaten ama su an kürtaj icin acele etmeyin hemen derim..

Eşimle yarın acile gidip tekrarlayalim testi diyoruz ne dersiniz doktor kiziyor artik bana test test test diye ona gore coktan bitmeliydi bu is

Eşimle yarın acile gidip tekrarlayalim testi diyoruz ne dersiniz doktor kiziyor artik bana test test test diye ona gore coktan bitmeliydi bu is
Adetini kac gun gecikmişti? Benim gecikmeden sonra yaklasık 3 hafta bekledik benim beta ilk 39 cikti ve 3 hafta sonraya kadar en son 170 yükseldi doktor ondan sonra karar verdi iğne ile düşürüldü. Dış gebelikti. Doktorum bana Dedi ki 1000 i bulmadıkça sorun olmaz cunku 1000 küsürü bulursa içinde patlar ve iç kanama yapr bir süre sonra. Senin değerlerin de düsük oldugu icşn bekle dedim. Bide yükselmesi de gayet iyi gidiyor bence.

Cnm ayin 10.da olmaliydim 12de oldum o bitti degerler bu sekilde cikti ayin 19da yine basladi benim doktorumda bu degerde disgebelik cok az dedi once iceriyi temizleyeyim hala cikarsa igne dedi ama ben kurtaj olup ilerde cocuk sahibi olmakta xorlanmak istemiyorum bu bile 8ayda olmuştu

Dış gebelik veya kimyasal olabilir doktor bilgi vermedimi?
Kanama devamlı az olsa da geliyorsa bu dusuk tehdidir zaten bnce kurtajla gerek yok

Ve soyledigin beta HCG değeri çok dusuk büyük ihtimal kimyasal gebelik bnde geçirdim 1 hafta oldu aynı senin gibi değer hızla düştü

Benim iste en son 204 olmustu yasasin dedik ama bugun 222 olmuş diyorum ya doktora kalsa 340da kurtaj yapiyodu kanamam cok ilginc sadece tuvalet ixin oturunca cikiyor normal gezerken is yaprken yatarken gelmiyor

Doktorun bana dedigi kurtaji yapalimda tam taniyikoyayim diye kurtajda sifirlanirsa kurtuluruz sifirlanmazsa dis gebelige yoneliriz diyo

Kurtajla niye takmış oo doktor bnde 1hafta oldu yeni dusurdum ve bana da dedi beta HCG 650 kurtajla alcam seni yavaş yükseliyor dedi şuan bn evde dusurdum kontrola gittim hastaneye rahim temiz dedi acil durumun olmadıkça yaptırma şansımız azalıyor agrin şiddetli olursa gittt

Benim zaten normal gebelikle alakali umidim kalmadi ben artik kurtajsiz kurtulmaya çalışıyorum

Agrim sadece 2 gecedir hafif karin agrisiyla gece uyaniyorum o kadar ayin 12.de adet oldum 4gun falan bitti degere baktik cikiyor ayin 19da yine başladı kanamalar halada sürüyor bazilarida diyo icerde parca varki durmuyo kanama diyo bazilarida daha bisey gelismedi ki icerde ne alicakki diyo kafam cok karıştı

Ya cnm çok az 2 günde 5 damla faln geliyordu sonra kan bi durdu ağrıyla kanama hızlandı ama bu merkezde değişir dediğim gibi bekle sabret kanama bir damlada olsa bekle dusurursun inşallah ya rabbim yardimcin olsun

Yatıp dinlenme şuan normal hayatına bak stresten yapma kanama varsa değer de düşüyor eee ne takiyosun aynı bnde senin gibiydim offf bu dusmicek diye emin ol düşüyor

Ne bes damlalar dunyalar çıktı hele durup tekrar baslayinca camur cikti resmen yok bilerekte yatmiyorum devamli iş yapıyorum donup dolaşıp tuvalete gidiyorum ciksinlar diye ama hale bak 204ten 222ye cikti acaba diyorum boyle azar azar bi ine bi çıka mi olur acaba benim anladigim hastane özel ne olucak ne koparsak kardir doktorumda tup bebekte varmis nolucak olmazsa ordanda yirtariz diyo of of

Back
X