beta hcg yükseldi düştü simdi yukseliyor kurtaj sart mi beklesemmi

Anladm canm aynı ş yden şüpheleniyoruz seni çok iyi anlıyorum. İnşallah yükselir değerlerin ve sana tutunur bebegin moralli ol ve stres yapma
Korkmaya başladım ya dış gebelikse bana zarar verirse
Doktor dış gebelik göremedim dedi ama hiç bişey görmedi zaten:(

Kızlar çok fena moralim lütfen yorum yapın çok ihtiyacımvar
Beta hcg degerlerim iki gün aralıklarla
42.4
74.3
121.8
559 (progesteron 22.23 )
579 (progesteron 14.12)
1063.8 (bugün progesteron 11.23)

44. Günüm bugün doktora tekrar gittim hiç bişey görünmedi dış gebelik belirtilerinden ağrı baş dönmesi leke kanama varmı dedi yok dedim dış gebelikten suphelendim ama bişey görünmüyor dedi
Çarşamba tekrar hcg istedi tekrarbakacakmis
İki ay önce kimyasal gebelik geçirdim
Acaba dış gebelikmidir çok korkuyorum
cnm dış gebelik gbi duruyor ama gec dollenmede olabilir doktorun bekliyo demekki bi umidi var icini rahat tut disgebelikte olsa igneyle hallolur insallah

Korkmaya başladım ya dış gebelikse bana zarar verirse
Doktor dış gebelik göremedim dedi ama hiç bişey görmedi zaten:KK43:
Canm okudugum kadarıyla 1000 değerinin üzerine cıkmadıkca anneye zarar vermıyormuş. İstersen başka bir doktora daha görün

Canm şimdi çıkmış 1000 lere doktor randevun ne zaman senın şimdi. İstersen yarın ulaş değerini ona bi söyle bakalım ne dicek
Bu değerle bugün gittim doktora canım çok detaylı baktı vajinadan ama göremedi bişey carsamba hcg istedi muayene edecek o gün

Öyle canım kısmet degilmis demekki. Bugün gittim kanamalarim devam ediyor. 3 gün oldu. 5-6 gün kadar sürer dedi. Bitince normal ilişkide bulunabilirsiniz dedi. Bakalım neler yaşayacağım. İnşallah sende bende iyi haberler veririz :/
Amin canim benim insalalh ...

Ya inşallah çok bozuk moralim iyi olmaya çalışıyorum ama içimde huzursuzluk var bide kötü şeyler okuyunca netten dahada tedirgin oldum
Aman hep iyiye yor bak bende çarşambayı bekliyorum destek oluruz ama her an yarın vermeye karar verebilirim yani. 48 saat gecmiş oluyo çünkü delirmek üzereyim artık

Back
X