Amin inşallahPazartesi tekrar kan verin. Normalde 5in uzeri pozitif sayilir ama 10 gunluk gecikme icin de 6 az baya. Saglikla ilerlesin.
Birde bende polikistik over vardı adetim düzensizdi yumurtlamam belli değildi belki ondan da olabilir yeni mi acaba diye düşünüyorum yarını nasıl bekliycem çok heyecanlıyımPazartesi tekrar kan verin. Normalde 5in uzeri pozitif sayilir ama 10 gunluk gecikme icin de 6 az baya. Saglikla ilerlesin.
Ağustos ayında 11 gün gecikme ile ben de beta verdim benimde 6 küsür çıktı. 11 gün gecikme için oldukça sınırda bi rakam olduğunu söyledi doktor iki gün sonra tekrar kan vermemi istedi. Nitekim kimyasalla sonuçlandı. 6 yıldır istiyoruz biz de. 6 yıl üstüne kimyasalı bile başarmışsak umut var diye sevindim ne yalan söyliyim.Kızlar dün akşam test verdim beta hcg 6.76 çıktı pazartesi tekrar ver dediler aranızda böyle olup yükselen oldumu adetim 10 gün geçti
Canımm Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallahAğustos ayında 11 gün gecikme ile ben de beta verdim benimde 6 küsür çıktı. 11 gün gecikme için oldukça sınırda bi rakam olduğunu söyledi doktor iki gün sonra tekrar kan vermemi istedi. Nitekim kimyasalla sonuçlandı. 6 yıldır istiyoruz biz de. 6 yıl üstüne kimyasalı bile başarmışsak umut var diye sevindim ne yalan söyliyim.
Oglumda beta hcg 7.30 du hatta bir gun oncesindede 2 di ve suan 16 aylikKızlar dün akşam test verdim beta hcg 6.76 çıktı pazartesi tekrar ver dediler aranızda böyle olup yükselen oldumu adetim 10 gün geçti
Bende de pkos var. Rabbim şeninde gönlüne göre versin inşallah. Umarım yanılıyorumdur.Birde bende polikistik over vardı adetim düzensizdi yumurtlamam belli değildi belki ondan da olabilir yeni mi acaba diye düşünüyorum yarını nasıl bekliycem çok heyecanlıyım
Oglumda beta hcg 7.30 du hatta bir gun oncesindede 2 di ve suan 16 aylik
Oglumda beta hcg 7.30 du hatta bir gun oncesindede 2 di ve suan 16 aylik
Artacak inşallah bnde adete üç gün kala kan vermiştim 5.8 ile öğrendim sonra arttı ve şuan 37 haftalık hamileyimKızlar dün akşam test verdim beta hcg 6.76 çıktı pazartesi tekrar ver dediler aranızda böyle olup yükselen oldumu adetim 10 gün geçti
Valla çok iyi, benim tam adet olmam gereken gün 21 çıkmıştıKızlar adetime 5 gün kala beta hcg 7 çıktı bi umut var mı ?
Çok sevindim. Bi an ağustosta yaşadıklarım aklıma gelince senin için üzülmüştüm. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende bata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı maalesefMerhaba bugün 12.91 çıktı
Tebrik ederim saglicakla buyusun insallahMerhaba bugün 12.91 çıktı
Aayyy inşallah canım benim rahbim isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok sevindim. Bi an ağustosta yaşadıklarım aklıma gelince senin için üzülmüştüm. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende bata 5 gün kala erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı maalesef
Canım adetin geçtikten sonra tekrar beta ver 14ünde çatladıysa 28i adet olursun diye düşünüyorum 11 yumurtlama ise 14ünde çatlamayı nasıl gördün doktor kontrolünde mi?Arkadaşlar 11 yumurtlama 14 çatlama gördüm 30 günde bir genelde adet oluyorum beklenen adet tarihim 26sı ben şimdi çatlamadan sonra mı saymak zorundayım 2 gün önce kan verdim 1.20 çıktı erken mi vermiş oldum bilmediğim için kafam çok karışık
Ovulusyon testi ile takip ettimCanım adetin geçtikten sonra tekrar beta ver 14ünde çatladıysa 28i adet olursun diye düşünüyorum 11 yumurtlama ise 14ünde çatlamayı nasıl gördün doktor kontrolünde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?