Beta hcg yukseliş

yanakkadin

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
49
Puanlar
13
Merhaba
Adete 1 gün kala 185 hCG 47 saat sonra 308 tam iki katı olmadı ama iyi mi yaşayan var mı bu durumu

Arta arta yükselmesi gerekiyo diyolar 2 katından fazla, gayet iyi

Merhaba
Adete 1 gün kala 185 hCG 47 saat sonra 308 tam iki katı olmadı ama iyi mi yaşayan var mı bu durumu
Yüzden 60 kadar artması yeterli oda 296 falan olması lazım degeriniz iyi

Kesinlikle güzel düşünelim geç döllenme dir
Bundan önceki de böyle geç dollenmeydi duyduğum şeyler başıma gelmese şaşarım zaten😂 ilk iki çocuğumda ben böyle şey görmedim adetim geçti gittik gördük keseyi bu nedir kardeşim😂😂

Bundan önceki de böyle geç dollenmeydi duyduğum şeyler başıma gelmese şaşarım zaten😂 ilk iki çocuğumda ben böyle şey görmedim adetim geçti gittik gördük keseyi bu nedir kardeşim😂😂
Beklemek zor oluyor ama 6 haftadan önce kese gözükmüyor mustafa öncekiler baya gecikmiş heralde

Beklemek zor oluyor ama 6 haftadan önce kese gözükmüyor mustafa öncekiler baya gecikmiş heralde
Yok hepsini adet gecikince öğrendim ama ilk ikisi ertesi gün randevu bulduk ve ultrasonda gözüktü

Merhaba
Tam 48 saat olmamış. 1 saat bile değerin artması icin yeterli süre. Bence bu deger saglikli. Şahsi yorumum😊

Back
X