BETA HCG YUKSELISI SIZCE NASIL ?

Sefanurr

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2022
51
25
18
31
Kizlar tekrardan merhaba.
Bugun ozel günüm
Cumartesi hcg 6.36
Pazartesi 37.5
Bugun ise 114.5 cikti sizce yukselme hizi nasil uzerimdeki tedirginlik birazda olsa azaldi. Yorumlarinizi bekliyorum

Bugun ozel günüm
Cumartesi hcg 6.36
Pazartesi 37.5
Bugun ise 114.5 cikti sizce yukselme hizi nasil uzerimdeki tedirginlik birazda olsa azaldi. Yorumlarinizi bekliyorum
Bence gayet güzel artmiş artiş oranlari hatta 2 katindan fazla çogul gebelik olma ihtimali varmidir acaba

Cogul oldugunu sanmiyorum da canim benim icin artis hizi ve katlanma orani daha onemli bu ilk denememizdi biraz ben hemen olunca kimyasal gebelikten korktum acikcasi.

Bugun ozel günüm
Cumartesi hcg 6.36
Pazartesi 37.5
Gayet iyi ben de 7 iken öğrenmiştim ilk 3 testim 2 kattan Fazla arttı sonra bi tık yavaşladı bende korkmuştum ama korktuğum olmadı dün keseyi gördüm Allah seninde devamını getirsin bebişin inşallah stres yapma

Masallah canim size sag salim alirsin insallah evladini kucagina icimi rahatlatıyor bu mesajlariniz

Maşallah çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…