Beta hcg yükselişi

Astrologsero

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
1.222
2.403
63
27
3 Mart 23
4 Mart 52
6 Mart 114
7 Mart 220
9 Mart 470
11 Mart 815 sizce değerim iyi mi ?

9 martla 11 Mart arasındaki artış moralimi bozdu

Bana çok garip geldi surekli kan testi neden yaptırdınız ki anlam veremedim değerlerin yükselip düştüğünü takip etmek moral bozucu zaten Rabbim verecekse bı evlat üzerine düşmeden çok kafaya takmadığınz anda Rabbim verebilir

Bana çok garip geldi surekli kan testi neden yaptırdınız ki anlam veremedim değerlerin yükselip düştüğünü takip etmek moral bozucu zaten Rabbim verecekse bı evlat üzerine düşmeden çok kafaya takmadığınz anda Rabbim verebilir
İlkinde kimyasal geçirdim çünkü korkuyorum

Korkmayın çok kafaya takmayn sadece dua edin bu şekilde daha çok pskolojinizi etkilersiniz benm de prolaktin hormonum yukselmis tedavi dediler kadın doğuma gidip ilaç kullan sonra gebe kalabilirsin şuan istesen de gebe kalamazsn denildi ilk ay evliligimde kimyasal gebelik geçirdim ve sonradan anladm buyuzden prolaktin hormonum yüksekti bı nevi çocuk doğurmuş emziriyorum gibi süt hormonum yükselmiş benimde bı ugrasim vardı olmuyorsa vardır bir hayr dedim tabi gebe kalamiyorum nede olsa diye korunmadm da derken bı tuhaflık sezdm ve adetimin gecikmesini bekledim ve ben tedavi olmadan gebe olduğumu öğrendim yani sen canını sıkma eğer o miniğin dünyaya geleceği varsa gelir sana sürprizi olur mutlaka üzülme dualarmda olacaksınız Rabbime emanetsnz

aynen canım üstteki arkadaşa katılıyorum gebelik varsa bile stres her şeyi olumsuz etkileyebilir böyle sürekli kan takini yapıp değer karşılaştırma. Bşr gün ikiye katlasa bir gün yüzde atmış artsa moralin bozulacak ne gerek var? Ben kan bile vermezdim de doktora gitmeden kesinleşmiş olsun diyr garanti olsun diye vermiştim o derece 😅 Sağlıklı bir gebelikse sen ölçsen de ölçmesen de ilerleyecek zaten. Sağlıksızsa da yapacağın bir şey yok. Vücudunu strese sokma yeter ki hayırlısıyla güzel şeylere kavuşursun inşallah ❤️❤️❤️

3 Mart 23
4 Mart 52
6 Mart 114
7 Mart 220
9 Mart 470
11 Mart 815 sizce değerim iyi mi ?

9 martla 11 Mart arasındaki artış moralimi bozdu
Iki gunde bir iki katina cikmasingerekiyordu. Sizde hergun iki katina cikmis. 9-11 arasi da yaklasik iki kati sayilir, ben olsam ona takilmazdim.

Back
X