Beta hcg yükselişi

yildiz3057

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
236
87
18
Merhaba herkese 2 gün önce beta hcg ile test yapmıştım 9.2 idi 2 gun sonra ve ayni saatlerde yaptirdigimda 95.28e yükseldi sizce nasıl ve hala adetime 3 yada 4 gün var yükseliş iyi mi? Bu konuda yardımcı olur msnz bayanlar

Tebrik ederim canım benim çok güzel yüksekmiş. 2 günde bir yükselişini takip et sağlıcakla alırsın kucağına inşallah♥️

Merhaba herkese 2 gün önce beta hcg ile test yapmıştım 9.2 idi 2 gun sonra ve ayni saatlerde yaptirdigimda 95.28e yükseldi sizce nasıl ve hala adetime 3 yada 4 gün var yükseliş iyi mi? Bu konuda yardımcı olur msnz bayanlar
Gayet iyi, bence adet gününüzde tekrar kan verin o da yükselmişse direkt 1 hafta sonra kese görmeye gidebilirsiniz 🥰

Merhaba arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum bende adet olmadım, sadece birgün bi değişik kanam oldu geçti . Test verdim <5.0 çıktı sizce yükselme yapabilir mi bu değer çok mu küçük

Adet gününüze 3-4 gün varmış zaten, 1 hafta da sonrasında beklerseniz 10-11 gün eder ki çoktan 3000olmuş olur değeriniz en az
Merhaba tekrardan ben bugün akşam tekrar kan testi vericem dayanamadım saati sabahtır ama akşam vericem bugün o zaman 3 katı yüzde olarak kaç olması gerekiyor lütfen acil durum:)

Merhaba tekrardan ben bugün akşam tekrar kan testi vericem dayanamadım saati sabahtır ama akşam vericem bugün o zaman 3 katı yüzde olarak kaç olması gerekiyor lütfen acil durum:)
Herhalde 300 falan olmalı, aynı hastanede verin ama

Back
X