Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artışınız az maalesef.
Zaten o beta değerinde keseyi görememesi normal ama artışınız az maalesefMerhaba kızlar, reglim 5.gün geçtiğinde test yaptığımda 156 .7 gün 298 ve 10.gün geçtiğinde ise 366 çıktı .bugün doktora gittiğimde keseyi görmediği ve 4 gün sonra birdaha test yapmamı söyledi .sizce bu artış normal mi ?
Benimde persembe kan verdim 111 cikti. Dun verdim 370 cikti artis az mi sizceZaten o beta değerinde keseyi görememesi normal ama artışınız az maalesef
Sizin artisiniz normal.takipte kalin 2 gunde bir.Benimde persembe kan verdim 111 cikti. Dun verdim 370 cikti artis az mi sizce![]()
Insallah oyledir icime su serptinizSizin artisiniz normal.takipte kalin 2 gunde bir.
Insallah oyledir icime su serptiniz![]()
Doktoruma yazdim daha donmedi. O yazana kdr sizin yorumunuz moral oldu tesekkur ederimSizin olmasi gerektigi kadar artmis.(iki gunde minimum ÷66 artis opmali) 305 sizin icin yeterli rakamdi.sizin 370 gelmis..
Sizin artışınız normal 1 hafta sonra falan da keseyi görebilirsiniz muhtemelenBenimde persembe kan verdim 111 cikti. Dun verdim 370 cikti artis az mi sizce![]()
Insallah. Ama gec dollenmeden supheleniorum. Adetimin gecikmesinin 3. Gunu 111 cikti aile hekimim biraz dusuk ckms dedi. Adet dongum 32 gun pcos var. Gec yumurtlamis olabilirimSizin artışınız normal 1 hafta sonra falan da keseyi görebilirsiniz muhtemelen
Olabilir ama beta 1500-2000lere geldiğinde genelde kese görülüyor. Acele etmeyin zaten bu kadar erken öğrenmekte iyi olmuyor ben çok erken öğrendim zaman geçmek bilmedi hala daha geçmek bilmiyor kalp atışını dyymak için kontrole gidicez daha 1,5 hafta var bu 9 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorumInsallah. Ama gec dollenmeden supheleniorum. Adetimin gecikmesinin 3. Gunu 111 cikti aile hekimim biraz dusuk ckms dedi. Adet dongum 32 gun pcos var. Gec yumurtlamis olabilirim![]()
Allah hepimizin yardimcisi olsn. Saglikla ilerlesin insallahOlabilir ama beta 1500-2000lere geldiğinde genelde kese görülüyor. Acele etmeyin zaten bu kadar erken öğrenmekte iyi olmuyor ben çok erken öğrendim zaman geçmek bilmedi hala daha geçmek bilmiyor kalp atışını dyymak için kontrole gidicez daha 1,5 hafta var bu 9 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum![]()
Aynı durumdayız haftaya perşembe randevumOlabilir ama beta 1500-2000lere geldiğinde genelde kese görülüyor. Acele etmeyin zaten bu kadar erken öğrenmekte iyi olmuyor ben çok erken öğrendim zaman geçmek bilmedi hala daha geçmek bilmiyor kalp atışını dyymak için kontrole gidicez daha 1,5 hafta var bu 9 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum![]()
Umarım ikimiz de iyi haberler duyarızAynı durumdayız haftaya perşembe randevum![]()
Artışınız az maalesef.
selam tekrardan 4 gün sonra bir saha test yaptım 526 çıktı beta , kasıklarda ağrı yok kanama yok bu gidişle kese de yoktur ve artış çok az bir şekilde yükseliyor . Bundan sonraki gidişat nasıl olacaktır.çok korkuyorumMerhaba kızlar, reglim 5.gün geçtiğinde test yaptığımda 156 .7 gün 298 ve 10.gün geçtiğinde ise 366 çıktı .bugün doktora gittiğimde keseyi görmediği ve 4 gün sonra birdaha test yapmamı söyledi .sizce bu artış normal mi ?