• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg yükselişi

mmelos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2023
5
0
1
35
Merhaba kızlar, reglim 5.gün geçtiğinde test yaptığımda 156 .7 gün 298 ve 10.gün geçtiğinde ise 366 çıktı .bugün doktora gittiğimde keseyi görmediği ve 4 gün sonra birdaha test yapmamı söyledi .sizce bu artış normal mi ?

Yok dış gebelik olmaz kimyasal gebelik olur.
Düşüşe geçmiş zaten.
9. Gun en az 480 civarı deger olmalıydı. 10. Gün 366 çıkmış düşüyor değerin.
2 günde bir en az %60 artması gerekiyor.

Merhaba kızlar, reglim 5.gün geçtiğinde test yaptığımda 156 .7 gün 298 ve 10.gün geçtiğinde ise 366 çıktı .bugün doktora gittiğimde keseyi görmediği ve 4 gün sonra birdaha test yapmamı söyledi .sizce bu artış normal mi ?
Zaten o beta değerinde keseyi görememesi normal ama artışınız az maalesef

Insallah. Ama gec dollenmeden supheleniorum. Adetimin gecikmesinin 3. Gunu 111 cikti aile hekimim biraz dusuk ckms dedi. Adet dongum 32 gun pcos var. Gec yumurtlamis olabilirim🙏🙏
Olabilir ama beta 1500-2000lere geldiğinde genelde kese görülüyor. Acele etmeyin zaten bu kadar erken öğrenmekte iyi olmuyor ben çok erken öğrendim zaman geçmek bilmedi hala daha geçmek bilmiyor kalp atışını dyymak için kontrole gidicez daha 1,5 hafta var bu 9 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum 😔

Olabilir ama beta 1500-2000lere geldiğinde genelde kese görülüyor. Acele etmeyin zaten bu kadar erken öğrenmekte iyi olmuyor ben çok erken öğrendim zaman geçmek bilmedi hala daha geçmek bilmiyor kalp atışını dyymak için kontrole gidicez daha 1,5 hafta var bu 9 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum 😔
Allah hepimizin yardimcisi olsn. Saglikla ilerlesin insallah🙏

Aynı durumdayız haftaya perşembe randevum 🙃🙃

Artışınız az maalesef.
selam tekrardan 4 gün sonra bir saha test yaptım 526 çıktı beta , kasıklarda ağrı yok kanama yok bu gidişle kese de yoktur ve artış çok az bir şekilde yükseliyor . Bundan sonraki gidişat nasıl olacaktır.çok korkuyorum

Back
X