• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg yükselişi

Baharhido

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
8
Kızlarrrrr 2 gün önce yani ayın 24 ünde beta 68 çıkmıştı bugün yani ayın 26 sonda beta 182 çıkmış yükseliş nasıl iyi mi????

Benimde regle 10 gun varken 43 beta, bugun 2.kani verdim regle 4 gun varken 341 cikti. Bayramin 2. Günü tekrat verecegim

Hadi inşallah güzel sonuçlar alırız bende bayramın 2. Günü tekrar vericem aynı saatlerde kan vermeyi dikkat edin
Cok teşekkür ediyorum, sizin icinde hayırlısı olsun inşallah. Aynı saatlerde denk getiremedim ya. İlk kan saat 16:00 ikinci kanı 11:45 de verdim.

Kızlarrrrr 2 gün önce yani ayın 24 ünde beta 68 çıkmıştı bugün yani ayın 26 sonda beta 182 çıkmış yükseliş nasıl iyi mi????
Benimde regle 10 gun varken 43 beta, bugun 2.kani verdim regle 4 gun varken 341 cikti. Bayramin 2. Günü tekrat verecegim
Kızlar kan vermeden idrar testi yaptınız mı evde? Yoksa belirti hissedip direk kan mı verdiniz? Bu arada hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar kan vermeden idrar testi yaptınız mı evde? Yoksa belirti hissedip direk kan mı verdiniz? Bu arada hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Allah razi olsun Allah isteyen herkese nasip etsin 💐Ben halsizlik ve uyku halinde iken reglime 10 gun varken yaptim ve gozle görülecek şekilde silik cizgi cikti. Hemen de çıkması 10 dk yakın sürede cikti

Eklentiler

• 1000129473.webp
    1000129473.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 29
Allah razi olsun Allah isteyen herkese nasip etsin 💐Ben halsizlik ve uyku halinde iken reglime 10 gun varken yaptim ve gozle görülecek şekilde silik cizgi cikti. Hemen de çıkması 10 dk yakın sürede cikti
Yaa çok güzel 10 gün önceden böyle çıktıysa daha da koyulaşmıştır zamanla
Benimde gecikme de yaptım 24 ü olmam lazım 25 i yaptım 2 test böyle çıktı ama 26 sı kaset test negatif çıktı
İnşallah benimde vardır, inşallah sizinki sağlıkla ilerlesin 🌸🩷

Eklentiler

• 1000100528.webp
    1000100528.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 30
Yaa çok güzel 10 gün önceden böyle çıktıysa daha da koyulaşmıştır zamanla
Benimde gecikme de yaptım 24 ü olmam lazım 25 i yaptım 2 test böyle çıktı ama 26 sı kaset test negatif çıktı
İnşallah benimde vardır, inşallah sizinki sağlıkla ilerlesin 🌸🩷
Allah gönlünüze göre verin inşallah 💐 evet ilk testte ikinci cizgi belli baya. Kan testi verecek misiniz ?

Hayırlısı olsun inşallah, bende yarın 3. Beta verecegim
İnşallah sağlıkla artar değerler sağlıklı bi gebeliğiniz olur 😇🫶🏻 benim de bugün 4. Gün gecikme bekliyorum bakalım belirtide yok umarım ilk yaptığım pozitif testler doğrudur 😬 kaset test de İnşallah daha yeni olduğu için algılamamıştır😬
Hamilelerin duası kabul olur derler banada dua edermisiniz 😇😊 reglim gelmesin ve kan sonucunda güzel bi şekilde öğreneyim İnşallah hamileliğimi bende🤲🏻

İnşallah sağlıkla artar değerler sağlıklı bi gebeliğiniz olur 😇🫶🏻 benim de bugün 4. Gün gecikme bekliyorum bakalım belirtide yok umarım ilk yaptığım pozitif testler doğrudur 😬 kaset test de İnşallah daha yeni olduğu için algılamamıştır😬
Hamilelerin duası kabul olur derler banada dua edermisiniz 😇😊 reglim gelmesin ve kan sonucunda güzel bi şekilde öğreneyim İnşallah hamileliğimi bende🤲🏻
Ayyy tabiki ederimmm, Allah gönlünüze göre versin. Mutlaka haber verin ✨💐

İyi bayramlaaar 💐
Hayırlısı olur insallah tez zamanda. Benimde son 2 kan testim kaldi 😇 kasik ağrılarım var regl olacakmış gibi ama degil 😅 chat cpt kankam normal diyor bakalım 😀😀
Benimde leke geldi tam sökülmedi. Umarım üstüne görme filandır ya🙄🙄🤲🏻

Back
X