Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tıbben sağlıklı gebelik imkansız. 2 katı artmalı.Beta hcg
51
138
233
391
701
829
Bu şekilde olup sağlıklı gebelik geçiren oldu mu ?
İlki 3 gün sonra diğerleri hep 2 günKaç günde bir verdiniz kanı
Aslında sadece son değer iki kat olmamış ama belli olmaz canım takip et geçmişte buralarda değeri az yükselip hamileliği devam eden olmuştuİlki 3 gün sonra diğerleri hep 2 gün
Merhaba, iki gunde bir testi nerde veriyorsunuz? Saglik ocagimi? Benim persembe gunu test vermem gerekiyor ilk defa, fakat saglik ocaginda sonuc hep 1 gun sonra cikiyormus ne yapicam bilemedimBende de aynı şekilde iki günde bir veriyorum ikiye katlamıyor. Doktor 1 hafta beklemeyi önerdi şu an 5+4teyim
Hcgsi iki kat artmayıp sağlıklı doğum yapanlar yazabilir mi?
özel hastane acilinde alırlarMerhaba, iki gunde bir testi nerde veriyorsunuz? Saglik ocagimi? Benim persembe gunu test vermem gerekiyor ilk defa, fakat saglik ocaginda sonuc hep 1 gun sonra cikiyormus ne yapicam bilemedim
Merhaba mesajınızı yeni gördüm hepsini aynı özel hastanede verdim yanlış sonuç çıkmaması adınaMerhaba, iki gunde bir testi nerde veriyorsunuz? Saglik ocagimi? Benim persembe gunu test vermem gerekiyor ilk defa, fakat saglik ocaginda sonuc hep 1 gun sonra cikiyormus ne yapicam bilemedim
Son durumunuz nedirMerhaba mesajınızı yeni gördüm hepsini aynı özel hastanede verdim yanlış sonuç çıkmaması adına
5+4te keseyi gördük 6+4te kalp atışını duyduk ama çok zayıftı 7+0da düşük başladı ve düşük yaptımSon durumunuz nedir