Beta hcg

Arkadaslar bende bu durumu yasiyorm tup bebek yapildi degerlerm tam olarak 2kat artmiyo bu sekilde dewam eden gebelik warmi degerlerm 9.gun 37 11.gun 84 15.gun 203 16.gun 280 bu artis normalmi yrn tekrar istedi doktor

Canım ne kadar tedirgin olduğunu anlayabiliyorum,ben de çok üzüldüm değerim düşük çıkınca,çok yıprattım kendimi vee dua edip akışına bırakmaya karar verdim,sağlıklı bir bebekse tutunup hayatta kalacaktır inşallah,ondan öte de elimizden gelen bir şey yok,bu arada ben de ilk çocuğumda clexan kullandım,bunda da keseyi görüp kalp atışlarını duyarsam cumartesi başlıcam iğneye,Allah hayırlısını versin ikimize de inşallah

Arkadaslar bende bu durumu yasiyorm tup bebek yapildi degerlerm tam olarak 2kat artmiyo bu sekilde dewam eden gebelik warmi degerlerm 9.gun 37 11.gun 84 15.gun 203 16.gun 280 bu artis normalmi yrn tekrar istedi doktor

Bence normale yakın,benim değerlerim de böyle 2 kat olmuyor umarım yarın yükselmiş olur da kafan rahatlar,haber ver bize de

Ben düşük yapıyorum kızlar,sizin güzel haberlerinizi alırız inşallah

Sen naptın canım?
2100 dü çarşamba cuma 2750 olmuş.yükselme oranı düşük diyor düşük zaten ve kesenin de şeklinin bozuk olduğunu söyledi.gelişim olarak 4+5 miş ama şimdi 5+4 teyim yani her şey geriden.iki farklı doktora gittim.benm de umudum kalmadı.Allah hepimize hayırlısını versin inşallah ne diyeyim.elden gelen yok.

Kızlar selam, ben 8 nisanda çatlatma iğnesi yapıp 10 nisan da aşılama olmuştum bugün 13. Gün adetim henüz gecikmedi ama beta hcg 8 çıktı sizce nedir durum çıkar mı gebelik? Pazartesi tekrar yaptıracağım.

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım, lütfen yardımcı olun, adet günümden 1 hafta önce lekelenme tarzında kanamam oldu test yapmıştım silik çizgi çıkmıştı, sonra kanamam olunca yalnış herhalde dedim hatta adetimi söktürsün diye iki gün biberiye içtim, sonra aynı şekilde devam edince doktora gittim ve rahimde kalınlaşma var kesin hamilesin dedi beta hcg değerim 157 çıktı, takibe aldı iki gün sonra 420 ye yükseldi, öyle olunca kanamam dursun diye bana progestan iğne verdi ve hapını kullanmamı söyledi, kullandıktaqn iki gün sonra değerlerim 630 oldu ve ondan iki gün sonra da 924 yani iki katına çıkmadı bir daha, acaba progestan etkilemiş olabilir mi çünkü geçen yıl kürtaj oldum ve bebeğin kalp atışını duymuştuk fakat yine lekelenmem olduğu için progestana başladım ve kalp atışı durdu almak zorunda kaldılar, bunda da aynı şey olacak diye korkuyorum, başına böyle bir durum gelen var mı lütfen yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…