Canım ne kadar tedirgin olduğunu anlayabiliyorum,ben de çok üzüldüm değerim düşük çıkınca,çok yıprattım kendimi vee dua edip akışına bırakmaya karar verdim,sağlıklı bir bebekse tutunup hayatta kalacaktır inşallah,ondan öte de elimizden gelen bir şey yok,bu arada ben de ilk çocuğumda clexan kullandım,bunda da keseyi görüp kalp atışlarını duyarsam cumartesi başlıcam iğneye,Allah hayırlısını versin ikimize de inşallahmerhabalar arkadaşlar ben cleaksan iğne kullanıyorum beta hcg değerim 9 küsur iken 3 haftalıkken yaklaşık kullanmaya başladım.coraspirin folbiol ve progestan da kullannıyorum değerim başlarda güzeldi geçen pazartesi 1700 çarşamba ise 2139 çıktı yani yükselmede yavaşlama var 6. haftadayım şu anda.ve gerçekten korkuyorum doktorum sağlıksız ilerlediğini kürtaj olmam gerektiğini söylüyor.önceden bir hipoplastik sol kalp kaybım var 2 de kendiliğinden düşüğüm var ve bu 4. olacak bunu da kaybetmek istemiyorum.keseyi de gördük küçük de olsa ama cuma tekrar ölçüm yaptıracağım bir mucize olmasını bekliyorum artık.benm gibi olup sonradan düzelen var mı neler yaptınız merak ediyorum.
Arkadaşlar az önce kan testi sonucum çıktı 4,3 sizce gebelik var mi
1 günde çıkar mı 5 e çünkü bunu bugün yaptırdım.Yarın yine yaptır Canım 5i geçerse hamilesin
Arkadaslar bende bu durumu yasiyorm tup bebek yapildi degerlerm tam olarak 2kat artmiyo bu sekilde dewam eden gebelik warmi degerlerm 9.gun 37 11.gun 84 15.gun 203 16.gun 280 bu artis normalmi yrn tekrar istedi doktor
Çıkar çünkü arada çok az fark kalmış,beklerim sabırlıyım dersen 2 gün sonra yaptır1 günde çıkar mı 5 e çünkü bunu bugün yaptırdım.
Yok yarın yaptırayım tsk ederimÇıkar çünkü arada çok az fark kalmış,beklerim sabırlıyım dersen 2 gün sonra yaptır
Sen naptın canım?Bekliyorum sonuç daha çıkmadı.
Gayet güzel Canım değerlerin sağlıkla büyüsün inşallahKizlar benm pazartesi 203 du bgun 800 olmus normal duzeyde artmaya baslamis sanirm cok mutluyum.bu sekilde dis gebelik riski war mi genede
Insllah cnm allahm sanada nasip etsn tez vakitte insallh uzulme.allah buyuk dua et bolca allahim geciktiriyosa guzellestiriyodur unutmaGayet güzel Canım değerlerin sağlıkla büyüsün inşallah
2100 dü çarşamba cuma 2750 olmuş.yükselme oranı düşük diyor düşük zaten ve kesenin de şeklinin bozuk olduğunu söyledi.gelişim olarak 4+5 miş ama şimdi 5+4 teyim yani her şey geriden.iki farklı doktora gittim.benm de umudum kalmadı.Allah hepimize hayırlısını versin inşallah ne diyeyim.elden gelen yok.Sen naptın canım?
Ben düşük yapıyorum kızlar,sizin güzel haberlerinizi alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?