N Neslihanzerya Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Haziran 2017 Mesajlar 50 Emoji Skoru 7 Puanlar 86 14 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Neslihanzerya #1 kıxlar bugün test yaptım beta hcg değerim 80,2 çıktı 2 haftalık gebeymişim bu değer normal mi sizce
E ebrydlts Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 2.195 Emoji Skoru 4.221 Puanlar 83 14 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Neslihanzerya #2 Normal bence hayırlı olsun..2 günde 1 ikiye katlaması lazım bi kaç gün sonra tekrar kan verirsiniz olmazsa zaten doktor sizi yönlendirir..
Normal bence hayırlı olsun..2 günde 1 ikiye katlaması lazım bi kaç gün sonra tekrar kan verirsiniz olmazsa zaten doktor sizi yönlendirir..
N Neslihanzerya Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Haziran 2017 Mesajlar 50 Emoji Skoru 7 Puanlar 86 15 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Neslihanzerya #3 Teşekkür ederim ikiz gebelik çok isterdim ama öyle olsaydı bu değer daha fazla çıkardı dimi ???
A ahsen90 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 14 Ağustos 2017 Mesajlar 1.961 Emoji Skoru 5.665 Puanlar 88 16 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Neslihanzerya #4 Merhaba benimde bata 3 gü kala kan testimde 27 cikti sizce nasil ?
Uqalaa Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 836 Emoji Skoru 351 Puanlar 23 16 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Neslihanzerya #5 Neslihanzerya .!.: Teşekkür ederim ikiz gebelik çok isterdim ama öyle olsaydı bu değer daha fazla çıkardı dimi ??? Genişletmek için tıkla... Çok iyi bildiğim kadarıyla ikiz olmasi için hem yuksek olması hem de fazla katlanmasi gerekiyor Rabbim saglikli kucaginina almayi nasip etsin hayirli olsun
Neslihanzerya .!.: Teşekkür ederim ikiz gebelik çok isterdim ama öyle olsaydı bu değer daha fazla çıkardı dimi ??? Genişletmek için tıkla... Çok iyi bildiğim kadarıyla ikiz olmasi için hem yuksek olması hem de fazla katlanmasi gerekiyor Rabbim saglikli kucaginina almayi nasip etsin hayirli olsun
Uqalaa Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 836 Emoji Skoru 351 Puanlar 23 16 Ağustos 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Neslihanzerya #6 ahsen90 .!.: Merhaba benimde bata 3 gü kala kan testimde 27 cikti sizce nasil ? Genişletmek için tıkla... İyi ama iki gün sonra 2 te katlanmasi lazim artisi katlanirsa sıkıntı yoktur sanirsam sizinki daha kucuk
ahsen90 .!.: Merhaba benimde bata 3 gü kala kan testimde 27 cikti sizce nasil ? Genişletmek için tıkla... İyi ama iki gün sonra 2 te katlanmasi lazim artisi katlanirsa sıkıntı yoktur sanirsam sizinki daha kucuk