- 16 Kasım 2017
- 7
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi Sevimlibayan2705
-
Adetin kac gun gecti canmbeta hgcem 486 çıktı düşük dedi doktor üç gün sonra gel kan testi yap eğer 1000 in üstünde çıkarsa hamilesin dedi şimdi ben hamile değilmiyim kafam çok karıştı yardım edin lütfen
. Adetim düzensiz olduğu icin bilmiyorum çünkü bi 9 unda oluyorum bi 15 inde en son adetimide 28 ekimde oldum bidahada olmadımAdetin kac gun gecti canm
Peki hamilemiyim yani çünkü bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ve hamile olduğumu hissediyorum ama doktorumun dediği kafamı karıştırdıaynı benim gibi benim de bat yok
İnşAllah benimkide artar sağol canım senin çocuğun varmı yada hamilemisin canımBence hamilesin :) kimyasal falan olsa 100 kusurlerde fln takılıyor genelde. Benm arkadasin da duzensizdi bekledigi zamandan 2 hafta sonra hala hasta olmayinca baktirdi 160 fln cikmisti sonrada duzenli bir sekilde artti şükür. Insaallah sende hamilesindir simdiden hayirli olsun.
Evet canm 26.haftadayim ben Allah nasip ederse ilk olacak.İnşAllah benimkide artar sağol canım senin çocuğun varmı yada hamilemisin canım
bu doktorlar keseyi görmeden hamilesin demiyor canım maalesef acımasızlar..6.ncı haftaya göre değerini düşük görmüştür ama adetim belli olmuyor diyorsun geç döllenme olabilir ki ben öle hissettim ..sabret sağlıklı gebelikse zaten 3-4 gün sonra değerin bini geçer ve görürsün keseni ..hayırlısı olsun inşalahh senin için...Peki hamilemiyim yani çünkü bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ve hamile olduğumu hissediyorum ama doktorumun dediği kafamı karıştırdı
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllahEvet canm 26.haftadayim ben Allah nasip ederse ilk olacak.
Geç döllenme nasıl oluyor peki biraz açıklarmısın canımbu doktorlar keseyi görmeden hamilesin demiyor canım maalesef acımasızlar..6.ncı haftaya göre değerini düşük görmüştür ama adetim belli olmuyor diyorsun geç döllenme olabilir ki ben öle hissettim ..sabret sağlıklı gebelikse zaten 3-4 gün sonra değerin bini geçer ve görürsün keseni ..hayırlısı olsun inşalahh senin için...
Allah razi olsun cumlemizin insaallah.Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah
Yaniii adete yakın yumurtlamiş olabilirsin ve allahin izniyle dölenme olmuştur . kan degerin o yüzden geriden geliyo olabilir..en saglikli sonucu 2 gün sonra degerin 2 kati olarak yükselirse alırsınGeç döllenme nasıl oluyor peki biraz açıklarmısın canım
486 çıkan beta hgcden 2 gün geçmişti bugün gittim kan verdim ölçtürdüm ve 1700 çıktı doktor sonucun pazartesi çıkar dedi Pazartesi gel dedi bende dayanamadım internetten baktımCanım beta hcg nin haftalara gore az ve cok degerleri var o degerler arasi olmasi yetiyor yani kendilerini baskasi ile kiyaslama baskasinin 10 gun gecmisken 1000 dir senin 600 dur bunlar olabilir yani ben beta hcg konusunda burdan bazi yorumlari okudum ve psikolojim bozuldu tek bi sefer pozitif gordum ve bekledim bi daha baktirmadim doktora gidip keseyi gormeyi bekledim
486 çıkan beta hgcden 2 gün geçmişti bugün gittim kan verdim ölçtürdüm ve 1700 çıktı doktor sonucun pazartesi çıkar dedi Pazartesi gel dedi bende dayanamadım internetten baktımSonucum 3 katına çıkmış iyimi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?