BETa hcg

Bilgin var mı acaba bilmiyorum da yumurta çatlamış demek döllenmiş demek mi oluyo çünkü 2 gün beraberlik oldu bugün çatlamış dedi tekrar beraberlik oldu. 3 gün peşpeşe oldu yani

Arkadaşlar lütfen acil yardıma ihtiyacım var ben bugün kan testi verdim sonuçlar için yarın gel dedi doktor. Az önce mhrs e nabızdan tahlil sonucuma baktım. 14.8 yazıyor bu ne demek Allah için yardım edin bilgi verin bana

Adetin kaç gün geçti? Sonuca göre hamilelik var ama daha 10 günlük falan. Çok yeni yani

Hamilesiniz demek ama 2 günde bir 2 katına çıkması lazım değerin.
Adetin düzensiz ise her hangi bir zamanda gebe kalmış olabilirsin, adetim 10 gün geçti değerim düşük diye düşünme yani önemli olan artarak gitmesi

İnşallah artar yarın büyük ihtimalle tekrar kan istenecek

Merhaba canım benimde durumum seninle aynı adetim 3.geçmişti 1.200 kan testm bir hafta sonra tekrar test yap dedi doktor şuan tam 6 gün gecikmem var sen o ay hamile kaldın mı canım ya

Canım durumum sana çok benziyor adetim geçince 3. Günü kan tahlili yaptım 1.200 cıktı doktor bir hafta ilaç felan içme tekrar kan tahlili ver dedi adet olmazsan ve bugün adetim 6 gün geçti sen i ay hamile kaldın mı acaba

Canım gebelik gerçekleşmedi bende. Senin içinde hayırlısı ne ise o olur umarım :)

Canım gebelik gerçekleşmedi bende. Senin içinde hayırlısı ne ise o olur umarım :)
malesef bendede olmadı canım ama çok ilginc ergenlik döneminden bu yana hiç şaşmayan adetim ilk defa 6gun gecikti bir iki gün oynadığı olmuştu ama hiç 6gun olmamıştı hayırlısı bakalim nasip.kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…