Beta hcg

Beta Hcg değerleri kişiden kişiye değişebilir. Ultrasonda belli olacaktır kesin haftanız. Mesela benim 5+6da değerim 33.000 (33 bin) idi. Doktor 10 haftalıktır en az dedi başlangıçta ama bebek bile görünmüyordu bu değerdeyken. O yüzden kese ve bebeği görmeyi bekleyin =) hayırlı olsun =)

Benim bi arkadaşımın 5 haftalıkken 48.000 Di değeri üzüm gebelik yada
Çoğul gebelikten süphelendiler ama ikiside çıkmadı. Kızların dediği gibi kişiden kişiye değişiyor. Vücut farklı reaksiyon gösterebiliyor.

Kizlarr dün gece kan verdim 54 beta hcg 3 haftalık dedi doktor reglime 2 gun var takvime gore .. yalnız gece kasık agrım oldu bugünde kahverengi leke gordum doktora gittik tekrar beta hcg ye bakalım artış varsa smdilik sorun yok demektir ama azaldıysa ümidi keseriz dedi 67 olmuş smdilik iyi ama kasık ağrısı ve kahverengi leke her zaman düşük riskidir dedi mutluluğumuzu kursağımızda bıraktı doktor kime sorsam bende yaşadım diyor bişey olmaz diyolar yaşayan var mı benim gibi düşük mu olcak sizce

daha adet tarihime 10 gün vardı. ben adet oldum pıhtı halinde kan geliyo diye 2. gün doktora gittim erken adet sıkıntı olur mu diye.. doktor gebesin dedi. beta hcg 72 çıktı. pzt tekrar gidicem. hiç ağrım yok ama düşük yapıyo olabilir miyim? bir de daha adete 10 gün varken 72 çıkması çok değil mi

Kizlarr dün gece kan verdim 54 beta hcg 3 haftalık dedi doktor reglime 2 gun var takvime gore .. yalnız gece kasık agrım oldu bugünde kahverengi leke gordum doktora gittik tekrar beta hcg ye bakalım artış varsa smdilik sorun yok demektir ama azaldıysa ümidi keseriz dedi 67 olmuş smdilik iyi ama kasık ağrısı ve kahverengi leke her zaman düşük riskidir dedi mutluluğumuzu kursağımızda bıraktı doktor kime sorsam bende yaşadım diyor bişey olmaz diyolar yaşayan var mı benim gibi düşük mu olcak sizce
canım beta değerin düşmediğine göre sanmıyorum. ayrıca kahverengi kan eski kandır zaten

Evet doktor olarak yanıt verdim
Doktorsaniz banada fikrinizi soylermisinz dün gece kan verdim 54 beta hcg 3 haftalık dedi doktor reglime 2 gun var takvime gore .. yalnız gece kasık agrım oldu bugünde kahverengi leke gordum doktora gittik tekrar beta hcg ye bakalım artış varsa smdilik sorun yok demektir ama azaldıysa ümidi keseriz dedi 67 olmuş smdilik iyi ama kasık ağrısı ve kahverengi leke her zaman düşük riskidir dedi mutluluğumuzu kursağımızda bıraktı doktor kime sorsam bende yaşadım diyor bişey olmaz diyolar yaşayan var mı benim gibi düşük mu olcak sizce

Doktorsaniz banada fikrinizi soylermisinz dün gece kan verdim 54 beta hcg 3 haftalık dedi doktor reglime 2 gun var takvime gore .. yalnız gece kasık agrım oldu bugünde kahverengi leke gordum doktora gittik tekrar beta hcg ye bakalım artış varsa smdilik sorun yok demektir ama azaldıysa ümidi keseriz dedi 67 olmuş smdilik iyi ama kasık ağrısı ve kahverengi leke her zaman düşük riskidir dedi mutluluğumuzu kursağımızda bıraktı doktor kime sorsam bende yaşadım diyor bişey olmaz diyolar yaşayan var mı benim gibi düşük mu olcak sizce
Geçmiş olsun, şu etapta net yorum yapılamaz tekrardan bir değerlendirme yapılması gerekecek. Umarım güzel haberlerle yola devam edersiniz

Kızlar merhaba ben 3 senelik evliyim ve 2 senedir korunmuyoruz hiçbir sorun olmamasına ragmen bişi yoktu bi kaç sefer klomen le tedavi gördüm ama etkili olmamıs tı ama bu ay 4 gün adetim gecikti evde idrar testi yaptım pozitif sağlık ocağında kan verdim ve değerim 204 çıktı. Sizce değerim nasıl ve kaç haftalıktır? Hekim kaç haftalık oldugunu söylemedi şuan normal ama pazartesi günü tekrar kan ver dedi salı öğleden sonra sonuçlar çıkacak bende duruma göre değerim yükselirse kadın doğuma gözükücem inşallah değer yükselir değil mi?

Back
X