Kızlar gebelik varmı varsa ne kadar

yagmurluhavaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
94
38
8
24
15 temmuz catlatma iğnesi vurundum 6 gün çnce beta hcg 1.58 di suan 75 cıktı hamilemiyim kesesi ne zaman görünür kimyasal olabilir mi

Eklentiler

• IMG_1645.webp
    IMG_1645.webp
    18 KB · Görüntüleme: 34
15 temmuz catlatma iğnesi vurundum 6 gün çnce beta hcg 1.58 di suan 75 cıktı hamilemiyim kesesi ne zaman görünür kimyasal olabilir mi
Hayırlı olsun hamilesiniz💛 simdi 2 günde bir mumkunse ayni yerde ayni saatte kan verin. 2 günde 2 kat artış seklinde ilerlemeli. Ben de 78 le öğrenmiştim regle 1 gün kala. Insallah süreciniz sağlıkla ilerler sizin de😍

Evet doktorum beta takibi istedi amağneyle oldugu için kimyasal olabilir dedi burdaki forum ama hiçbir kanamam akıntım falan yok sol tarafımda 19mm yumurta büyümüştü sadece sol tarafımda bi ağrı var o kadar baska hiçbir belirtim yok
Hiç alakasi yok iğneyle olmadan da oluyor kimyasal. Şu bazı doktorları boğasım geliyo Allah affetsin 😅 Daha cok yeni hersey simdiden nasıl kimyasal olabilir diye saçmalıyorlar anlamıyorum. Siz icinizi ferah tutun. Kan vermeye devam edin. Güzel huzurlu bir hamilelik geçirin ınsallah 😇

Hiç alakasi yok iğneyle olmadan da oluyor kimyasal. Şu bazı doktorları boğasım geliyo Allah affetsin 😅 Daha cok yeni hersey simdiden nasıl kimyasal olabilir diye saçmalıyorlar anlamıyorum. Siz icinizi ferah tutun. Kan vermeye devam edin. Güzel huzurlu bir hamilelik geçirin ınsallah 😇
Mesajınız o kadar güzel geldiki teşekkür ediyorum tekrardan yanıtınız için 🤍

Hamilesiniz tebrik ederim bende 15 le öğrenmiştim değerimi sonra iki kat arttı iki günde bir kan verin iki katı yükselme olucaktır hayırlı olsun tekrardan 🩷

Back
X