- 27 Temmuz 2024
- 94
- 38
- 8
- 24
- Konu Sahibi yagmurluhavaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun hamilesiniz15 temmuz catlatma iğnesi vurundum 6 gün çnce beta hcg 1.58 di suan 75 cıktı hamilemiyim kesesi ne zaman görünür kimyasal olabilir mi
Evet doktorum beta takibi istedi amağneyle oldugu için kimyasal olabilir dedi burdaki forum ama hiçbir kanamam akıntım falan yok sol tarafımda 19mm yumurta büyümüştü sadece sol tarafımda bi ağrı var o kadar baska hiçbir belirtim yokçok yeni bir gebişlik var gibi
Ay cok teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun hamilesinizsimdi 2 günde bir mumkunse ayni yerde ayni saatte kan verin. 2 günde 2 kat artış seklinde ilerlemeli. Ben de 78 le öğrenmiştim regle 1 gün kala. Insallah süreciniz sağlıkla ilerler sizin de
![]()
Ya inşallah cok teşekkür ederimEwet hamilesin 3haftalikvardir tebrik ederim
Ya cok teşekkür ederimHayırlı olsun hamilesiniz. Kese betanız 1500-2000 üzerinde olduğunda görünüyor
Hiç alakasi yok iğneyle olmadan da oluyor kimyasal. Şu bazı doktorları boğasım geliyo Allah affetsinEvet doktorum beta takibi istedi amağneyle oldugu için kimyasal olabilir dedi burdaki forum ama hiçbir kanamam akıntım falan yok sol tarafımda 19mm yumurta büyümüştü sadece sol tarafımda bi ağrı var o kadar baska hiçbir belirtim yok
Mesajınız o kadar güzel geldiki teşekkür ediyorum tekrardan yanıtınız içinHiç alakasi yok iğneyle olmadan da oluyor kimyasal. Şu bazı doktorları boğasım geliyo Allah affetsinDaha cok yeni hersey simdiden nasıl kimyasal olabilir diye saçmalıyorlar anlamıyorum. Siz icinizi ferah tutun. Kan vermeye devam edin. Güzel huzurlu bir hamilelik geçirin ınsallah
![]()