- Konu Sahibi Tatliballim
Canım artışın gayet güzel gözüküyorKızlar merhaba cuma günü hcg 32 cıktı pazar günü de 92 sizce artış nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım artışın gayet güzel gözüküyorKızlar merhaba cuma günü hcg 32 cıktı pazar günü de 92 sizce artış nasıl
Ya ondan 2 gün sonra da 262 cıktı 3 kat artıyor sanki korktumCanım artışın gayet güzel gözüküyor
Güzel artısı bence zaten tam 2 kat artması gerekiyo %60 ve fazlası olması gerekiyo naptın doktora gittinmi canım görmek içinYa ondan 2 gün sonra da 262 cıktı 3 kat artıyor sanki korktum
Evet cok sukur keseyi gördük 15 gün sonra da kalp atışını duymaya gideceğim allah nasip ederseGüzel artısı bence zaten tam 2 kat artması gerekiyo %60 ve fazlası olması gerekiyo naptın doktora gittinmi canım görmek için
Hadi gözünaydın canım allah sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin inşallah :) kaçıncı haftada sın şmdiEvet cok sukur keseyi gördük 15 gün sonra da kalp atışını duymaya gideceğim allah nasip ederse
Sağol canım darısı isteyen herkese son adet tarihine göre 6 haftalık şu an ama geç yumurtladigimi düşünüyorumHadi gözünaydın canım allah sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin inşallah :) kaçıncı haftada sın şmdi
Anladım canım olsun ya allah devamını getirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese versin inşallah ya bende 7+3 oldum bugün ara ara pembe akıntım oluyo düşük önleyici kullanıyorum şuanlık ve ptesi kontrole gidicem tekrar inşallah kalp atışlarını duyarımSağol canım darısı isteyen herkese son adet tarihine göre 6 haftalık şu an ama geç yumurtladigimi düşünüyorum
Canim dikkatli ol rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah kanamaya donmedigi sürece ni sorun olmaz diye duydum stres yapma ilaçlarını aksatma ben de kullanıyorum düşük önleyici iğne ve hap insallah duyariz kalp atislariniAnladım canım olsun ya allah devamını getirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese versin inşallah ya bende 7+3 oldum bugün ara ara pembe akıntım oluyo düşük önleyici kullanıyorum şuanlık ve ptesi kontrole gidicem tekrar inşallah kalp atışlarını duyarım
İnşallah canım allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallahCanim dikkatli ol rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah kanamaya donmedigi sürece ni sorun olmaz diye duydum stres yapma ilaçlarını aksatma ben de kullanıyorum düşük önleyici iğne ve hap insallah duyariz kalp atislarini
Amin canimİnşallah canım allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah
Artar korkma iyi düşün iyi olsun degerin gayet iyi ben ilk öğrendigimde 12,88di düşünBenim de bat 15 Haziran ama bir normal bir erken gebelik testinde çift çizgiyi gördüm bugün kan verdim 83 çıktı hcg. Bata 5 gün var daha.. umarım artar
Mrb canım, benim bat 1 gün geçti bugün kan verdim benimde 17.7 çıktı inşallah benimde katlanır hayırlısıyla sağlıcakla sizler gibiArtar korkma iyi düşün iyi olsun degerin gayet iyi ben ilk öğrendigimde 12,88di düşün![]()
Sen kaçıncı gün öğrendin adet öncesi mi sonrası mıArtar korkma iyi düşün iyi olsun degerin gayet iyi ben ilk öğrendigimde 12,88di düşün![]()
Adetten 3gun önce ögrendim canim ins sende hem keseyi görürsün hemde kalp atisini duyarsın bi an önce çok güzel duygular çünküSen kaçıncı gün öğrendin adet öncesi mi sonrası mı
Amin Arkadaşım çok teşekkürler. Iki gün sonra 17 olan değerim 64 oldu çok şükür. Yarın yine kan vericem. Inşallah sağlıcakla gelsin bebişler :)Adetten 3gun önce ögrendim canim ins sende hem keseyi görürsün hemde kalp atisini duyarsın bi an önce çok güzel duygular çünkü![]()
Merhabalar,Kızlar merhaba geçen ay kimyasaldan sonra bu ay yine gebeyim adet gününden 1 gün önce değerim 85 cikti 2 gün sonra 266 olmuş değer ama bu yetmiyor sağlık için bir kaç kez daha vermem lazım kan .neyse geçen ay yaşadım kahve lekelenme bu ayda yasiyorum daha az ama var sizler yaşadınız mı böyle bir şey yoksa bu leke kimyasal belirtisini
Korkma Canım hayırlı olsun oncelikle..kimyasal gebeligimdede şuan yaşadığım normal gebeligimdede yaşadım ben o lekelenmeyi hatta en son doktorla görüşmemde lekelenmelerin gebelikte sevilmeyen birşey olduğunu ama gebelikte yerleşme kanaması gibi çok normal bir lekelenmeyide çoğu kadının yaşadığını söyledi zaten kırmızı kan görmediğin sürece korkulacak birşey yok demişti yinede içimiz rahat etsin progestan kullan dedi ve ben bir ay kullandım lekelenmem bitmesine ragmen zsten 3 4 gun mu ne surmustu leke leke .gebelik eğer sağlıklı değilse progestan düşüğe engel olmaz sadece süreyi uzatır zaten sağlıklı olmayan gebeliklerin sonlanmasına şükür etmeliyiz. vücudumuzu ürününü kontrol eden bir fabrika gibi düşün anormal durumda ürününü üretmeye devam etmiyor yani buda bizim sağlıklı olduğumuzu gösterir.. kahve lekelenmenin bu durumla ilgisi yok ilk haftalar sıkıntılı zamanlar ta kı bebeği usg de görene kadar insan sevinemiyor kimyasal mi boş mu dış mi acaba diye ama hepsi küçük ihtimaller kendini bununla germe hiç bos yere .. Benim bi oğlusum olacak inşallah bu lekelenmenin erkek çocuğa işaret olduğuna dair bi söylenti var halk arasında belki seninde bir oğlusun olacaktır:) çok uzun yazdım sağlıklı gebelik diliyorumMerhabalar,
Biliyorum konunun üstünden çok geçmiş ama Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza aldırsın hamileliğiniz sağlıkla devam ediyorum inaşllah
Bende geçen senelerde hamile kalmıştım ama 6 ay sonra gebeliğim sonlandı.aradan 7 ay geçti şimdi yine hamileyim ama korkuyorum pazar günü reglime 3 gün kala idrar testi yaptım bgnde reglime 2 gün varken kan verdim ve kan değerim 27 çıktı.
Çarşamba bir daha gideceğim fakat korkutuğum şu ki hafif kahverengi akıntı geldi bugün.(kasık ağrısı yok)İlk gebeliğimde böyle bir belirtim olmamıştı. çok korkuyorum![]()