Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8000 lerde gittiğimde benimde kesem boştu geç döllenme olmuş 2 hafta sonra kalp atışını duyduk .sizde biraz bekleyin daha değeriniz düşükKızlar merhaba malesef ki 6 haftalıkken kesem boş göründü bende beta testi yaptırdım ama henüz doktora gösterme fırsatım olmadı. 3148 gibi bir değer çıkmış 7. Haftam acaba ne anlama geliyor bu değer anlayanınız var mı
Bebek olmasa kalp atısı nasıl olsun cnm stres yapma bu kdr aksi bi durum olsa Dr zaten söylerdiKızlar bir bilgi istiyorum acil yardım lütfen . 6.haftaya yeni girdik. 5 bitmeden 1 gğn önce hcg baktırdık 15.000 çıktı normal mi sizce? Kalp atışımızıda duyduk hamdolsun bugün ama kesede emriyo var mı yok mu bişe demedi. Kalp atışı olduğuna göre kesededir embriyo değil mi?
Dimi yani ne bilim kese dişında bir terde mı acaba diye korktum ama dr sorsam döver diye soramadımBebek olmasa kalp atısı nasıl olsun cnm stres yapma bu kdr aksi bi durum olsa Dr zaten söylerdi
Hadi inşallah ya farklı bir doktora gitmiştim korkuttu beni boşsa alınması lazım falan. Birde bir müddet sonra zehirlenme yapıyo diye duymuştumAcele etme canım 9 -10 haftalık bile kendini gösteren bebekler var
Zaten adet tarihine göre 6 haftalık olması gerekirken ultrasonda bakıp 4 haftalık demişti doktor onunla alakası var mı bilmiyorum amaBu değerle kesen boş görülebilir bence geç döllenme olduysa bebek yeni oluşuyordur. Beklemeni tavsiye ederim doktorun daha iyi bilgi verir.
Zaten adet tarihine göre 6 haftalık olması gerekirken ultrasonda bakıp 4 haftalık demişti doktor onunla alakası var mı bilmiyorum ama
Kaç haftalıktıBenim de son muayene de kese göründü ama bebek yoktu şimdi durum ne bilmiyorum bi süre gitmiycem doktora
Aslında umudum yok. Başlarda olan göğüslerdeki hassasiyet ağrı şuanda yok bulantımda yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum.Benim de öyleydi haftasını yakaladi canım acele etme sen. Mutlaka başka doktora da danış son kararın kürtaj olursa da
Aslında umudum yok. Başlarda olan göğüslerdeki hassasiyet ağrı şuanda yok bulantımda yok kendimi hamile gibi hissetmiyorum.
Tahminen 5 haftalıkKaç haftalıktı
Çok küçükmüş görünmemesi normal bir kaç hafta sonra inşallah görünür.Tahminen 5 haftalık
Kuzeniniz 10. Haftayı mı bekledi kürtaj için. Aslında o haftalarda görünebilirmiş ama gebelik zehirlenmesi riskide varmış tedirginim açıkçası.Her hamilede bulantı olacak diye birşey yok benim ilk gebeligimde bir kere bile bulanmadi mesela :) kuzeniminse boş gebelik olmasına rağmen 10. Hafta kürtaj olana kadar midesi bulandı.
Kuzeniniz 10. Haftayı mı bekledi kürtaj için. Aslında o haftalarda görünebilirmiş ama gebelik zehirlenmesi riskide varmış tedirginim açıkçası.
Değerimi yanlış görmüşüm bu arada kızlar 31480 imiş bu durumda ne oluyor acaba