Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür bile edemiyorum çğnkü hamilemiyim emin değilim çok düşük bir değermiş ama yinede sağolunHayırlı olsun .
Yarın yeniden kan testi yaptırın , 2 ye katlanmış mi bakın.Teşekkür bile edemiyorum çğnkü hamilemiyim emin değilim çok düşük bir değermiş ama yinede sağolun
Benimki 5 gün önce 8 cıktıAdetten bir önceki gün 19 çıktı beta hcg değerim. Üç defa iki günde bir kan verdim.Her iki günde bir çift çift gitti. En son geçen salı keseyi gördük. Beklenen adetimden 15 gün sonra yani. Bir 15 gün sonra da kalp atışını duymak için gideceğiz. İnşallah hayırlısıyla duyarız..sizinki adet gününden kaç gün önce 8 çıkmış.Beta hcg nin kademeli artışı önemli .
Sizinde hayırlisi olsun inşallahAdetten bir önceki gün 19 çıktı beta hcg değerim. Üç defa iki günde bir kan verdim.Her iki günde bir çift çift gitti. En son geçen salı keseyi gördük. Beklenen adetimden 15 gün sonra yani. Bir 15 gün sonra da kalp atışını duymak için gideceğiz. İnşallah hayırlısıyla duyarız..sizinki adet gününden kaç gün önce 8 çıkmış.Beta hcg nin kademeli artışı önemli .
Canım ne yaptin sonuç ne oldu 8 biraz şüpheli ama gebelik ihtimalide çok yuksekMerhabalar benim sat 8 ocak. Ben 31 ocak ve 1şubatta idrar testi yaptım ve çift çzgiyi gördüm bunun üzerine 1şubat aksamı kan testinde hcg 8.06 çıktı ben çok arada kaldım fikri olan var mı acaba?
Adet oldum canım malesefCanım ne yaptin sonuç ne oldu 8 biraz şüpheli ama gebelik ihtimalide çok yuksek
Adet oldum canım malesef
Yani yine olur inşallah üzme kendini sağlıklı gebelik nasip olsun hepimize insalahüzme canını bırakın inşallah bende benimde bugün bat günüm yarın test yapacam artık bakalım 2 ay önce düşük yaptım sağlıksız gebelikte 6 ay evliyim korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarım diye kan pıhtılaşma bozukluğundan şüphelendi doktor onunda testini yapmışım bir ay sonra çıkacak dediler
((
Aynen canım kafaya cok takmamak gerek daha yeni evlisin sende bende öylr hayrlısı nezamansa ozaman hersey Allahtanüzme canını bırakın inşallah bende benimde bugün bat günüm yarın test yapacam artık bakalım 2 ay önce düşük yaptım sağlıksız gebelikte 6 ay evliyim korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarım diye kan pıhtılaşma bozukluğundan şüphelendi doktor onunda testini yapmışım bir ay sonra çıkacak dediler
((
İnşallah canım çok çok dua et ve hiç stres yapma ay adetim gelecekmi şimdi gecelecek uatın gelecek die sakın düşünme stres cok etkiliyor çünkü ve sadece dua et yaşatacak olan Allah yani bunu sana nasip etmişse önüne hiçbsry gecemez bi bakmıssın haftaya degerin yükselmiş inşallahBenimde beta hcg 5 çıktı 1 haftalık hamilesin dediler ama bir hafta daha bekleyip kesinleşmesini bekleyeceklerini söylediler .ben adet günümü hesaplayamıyorum çünkü erken menopoz durumu yaşıyorum duanızı bekliyorum inşallah hamilerimdir.çünkü 12 yıldır bu günü bekliyorum
Bat ne zamandı. Ayrıca düşük vs diye düşünmeyin başkalarının değerleriyle karşılaştırmayın çünkü b hcg değer aralığı oldukça geniş zaten Dr larda sadece değere bakmaz onlar için önemli olan artış ve artissın düzeni yani degeriniz takip edilmeli en az 3 defa sabit aralıklarla test yaptırın eğer artıyorsa ve artışda bir düzen varsa sorun yok ama artıp azalıyorsa artış arasında bir bağıntı yoksa sorun var demektir .bagintidan kastım ilk degerinizle ikincisi arasında diyelim ki bir buçuk kat var ama ikincisiyle üçüncüsü arasında bir kattan ve daha az artış olması ya da beş kat artması düzensizlik gostergesidir.Merhabalar benim sat 8 ocak. Ben 31 ocak ve 1şubatta idrar testi yaptım ve çift çzgiyi gördüm bunun üzerine 1şubat aksamı kan testinde hcg 8.06 çıktı ben çok arada kaldım fikri olan var mı acaba?
İnşallah canım çok çok dua et ve hiç stres yapma ay adetim gelecekmi şimdi gecelecek uatın gelecek die sakın düşünme stres cok etkiliyor çünkü ve sadece dua et yaşatacak olan Allah yani bunu sana nasip etmişse önüne hiçbsry gecemez bi bakmıssın haftaya degerin yükselmiş inşallah
Aminnn canım inşallahinşallah canım benim .. allahın 99 isminden ya mübdi esmaül hüsnasını okuyorum inşallah yoksa bile yoktan var eder. onun her şeye gücü yeter ki ol! desinisteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin ..
Canım baktrdınmı tekrar kan testine nedir durumBenimde beta hcg 5 çıktı 1 haftalık hamilesin dediler ama bir hafta daha bekleyip kesinleşmesini bekleyeceklerini söylediler .ben adet günümü hesaplayamıyorum çünkü erken menopoz durumu yaşıyorum duanızı bekliyorum inşallah hamilerimdir.çünkü 12 yıldır bu günü bekliyorum
Canım baktrdınmı tekrar kan testine nedir durum