Beta hcg

imkansiz yoktur umut vardir oyle seyler okuyoruz ki insana umut kistlerinin bebege donusmesini bile okumustm duani et gerisi takdiri ilahi insallah kavusursun yavruna 🖤🖤🖤🖤

Günde 1 tane coraspin için.Genetik doktoru tekrarlayan kimyasal ve dusuklerde mutlaka kullanılmalı dedi bana

Günde 1 tane coraspin için.Genetik doktoru tekrarlayan kimyasal ve dusuklerde mutlaka kullanılmalı dedi bana
Bu görüntülerden ve değerlerden bişey anlıyormusunuz? Kesenin yanında ufacık bişey var ama bilemedim

Eklentiler

• IMG_20190621_133341.webp
    IMG_20190621_133341.webp
    23 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_20190621_133249.webp
    IMG_20190621_133249.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 100
Daha önce 3 kimyasalı da düşününce, bi sorun olduğu kesin. Şimdi bana kürtaj mı yaparlar :(
Yok sanmıyorum benzer olay bnde yaşadım kese göründü ama düşükle sonuçlandı. Kendi düştü temizlendi kürtaj yapmadı doktor

Düşük çok acılı mı oluyor 😭😢
İlk düşükte ilaç vermişti içerde parça kalmasın diye o 2 gün baya ağrı yaptı. Ama 2, düşükte başka doktora gittim ilaç vermedi kendiliğinden düşmesini bekledi öylede oldu kendiliğinden düştü kanla birlikte atti ve ağrım olmadı

8 hafta ya kadar göremeyen varmış baktım şimdi 6 da birley yokmuş kese bile 8 de hem kalp atışını hem bebişi görmüşler
Öncelikle hayırlı olsun bebeğin rabbim korktuğuna uğratmasın🤲🏽 Lütfen bekle değerlerin çok güzel artmış. Benim kardeşim 9. Hafta bittiğinde gördü herşeyi şuan kızımız 7 yaşında 🥰 rahat ol lütfen

Back
X