Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal diye düşünüyorum ama tabi ki doktorunuza göstermeniz en doğrusuYani sizce normal mi bu
Normal diye düşünüyorum ama tabi ki doktorunuza göstermeniz en doğrusu
[/Doktorum ayın 30 da gel dedi tabi zaman gecmiyo düşünüp duruyorum
Aralarındaki süreler ne şekilde birbiri ardındaysa keşke vücudunuza zaman verseydiniz biraz toparlansaydı umarım birbiri ardına değildirKorkuyorum ya kimyasal gebelikse yada diş gebelikse benim 4 gebeligim daha önce 3 tane kaybim olmuştu
İnsalah canım normaldirNormal canım
Umarım bu sefer olurEn Şubat ayında kaybim olmuştu nerdeyse 1 sene olucak
Amin Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin inan hastaneye gitmeye korkuyorum yine kötü bişey olucak diyeUmarım bu sefer olurSizin için dua edicem
Allah kucaklarımızı boş koymasın hiç...
Korkmayın kafanız rahatlasın herşey su gibi gitsin yavrunuzu sağ Salim kucağınıza alınAmin Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin inan hastaneye gitmeye korkuyorum yine kötü bişey olucak diye
İnşallah ne uyku uyabiliyorum için hiç rahat değil dış gebelik yada kimsayalsal gebelik değildirKorkmayın kafanız rahatlasın herşey su gibi gitsin yavrunuzu sağ Salim kucağınıza alın![]()
Şöyle düşünün siz gerildikçe vücudunuzda geriliyor bebeğinizin oluşumu da sıkıntılı bir vücutta gerçekleşiyor siz huzurlu olacaksınız ki vücudunuz dinlenmiş sakin olcak yoksa kötü sonuçlara mahal verebilirsinizİnşallah ne uyku uyabiliyorum için hiç rahat değil dış gebelik yada kimsayalsal gebelik değildir
Haklısınız ama elimde değil Rabbim hakkımda hayırlı olanı versinŞöyle düşünün siz gerildikçe vücudunuzda geriliyor bebeğinizin oluşumu da sıkıntılı bir vücutta gerçekleşiyor siz huzurlu olacaksınız ki vücudunuz dinlenmiş sakin olcak yoksa kötü sonuçlara mahal verebilirsiniz![]()
İçimi birazda olsa rahatlattiniz Allah razı olsunHaklısınız ama elimde değil Rabbim hakkımda hayırlı olanı versin
Cümlemizdenİçimi birazda olsa rahatlattiniz Allah razı olsun
canım ne oldu sonucun merak ettmİçimi birazda olsa rahatlattiniz Allah razı olsun