Beta hcg

Sunaee

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
6
Beta hcg 89 dan 3 günde 270 çıkması normali acil lütfen cevap yazarmisiniz

Bildiğim kadarıyla 2 günde tam 2 katı olması gerekiyor eğer ki tek gebelikse eğer ki 3. Günde normaldir diye düşünüyorum 🤷🏻‍♀️

Kafam çok karışık çok araştırıyorum

Korkuyorum ya kimyasal gebelikse yada diş gebelikse benim 4 gebeligim daha önce 3 tane kaybim olmuştu

Korkuyorum ya kimyasal gebelikse yada diş gebelikse benim 4 gebeligim daha önce 3 tane kaybim olmuştu
Aralarındaki süreler ne şekilde birbiri ardındaysa keşke vücudunuza zaman verseydiniz biraz toparlansaydı umarım birbiri ardına değildir

En Şubat ayında kaybim olmuştu nerdeyse 1 sene olucak

Amin Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin inan hastaneye gitmeye korkuyorum yine kötü bişey olucak diye
Korkmayın kafanız rahatlasın herşey su gibi gitsin yavrunuzu sağ Salim kucağınıza alın 🤲🏻

İnşallah ne uyku uyabiliyorum için hiç rahat değil dış gebelik yada kimsayalsal gebelik değildir
Şöyle düşünün siz gerildikçe vücudunuzda geriliyor bebeğinizin oluşumu da sıkıntılı bir vücutta gerçekleşiyor siz huzurlu olacaksınız ki vücudunuz dinlenmiş sakin olcak yoksa kötü sonuçlara mahal verebilirsiniz 🤷🏻‍♀️

Şöyle düşünün siz gerildikçe vücudunuzda geriliyor bebeğinizin oluşumu da sıkıntılı bir vücutta gerçekleşiyor siz huzurlu olacaksınız ki vücudunuz dinlenmiş sakin olcak yoksa kötü sonuçlara mahal verebilirsiniz 🤷🏻‍♀️
Haklısınız ama elimde değil Rabbim hakkımda hayırlı olanı versin

Back
X