Beta HCG

Ruhum3347

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
13
5
1
33
Merhabalar. Benm pazartesi 88 çıktı perşembe günü 523 çıktı normal mi yoksa dış gebelik mi hanımlar

Merhabalar. Benm pazartesi 88 çıktı perşembe günü 523 çıktı normal mi yoksa dış gebelik mi hanımlar
Her gun iki kat artmali galiba. Dış gebelik mi bilemem bazen gelişimi hafta olarak geri olabiliyormus. O sebeple de hormon miktari farkli olabilirmiş. Burada duydum bunu da.

Biraz fazla artmış gibi ama betadan değil kesenin görünüp görünmemesine göre değerlendirilir. Tekrar kan verin bence. Bir de mümkünse aynı saatlerde aynı merkezde olursa daha iyi olur.

Her gun iki kat artmali galiba. Dış gebelik mi bilemem bazen gelişimi hafta olarak geri olabiliyormus. O sebeple de hormon miktari farkli olabilirmiş. Burada duydum bunu da.
Anladım geç döllenmiş olabilir kanaatimce de kontrole gidince bakacam. kaç haftalıkken görülebilir kese

Biraz fazla artmış gibi ama betadan değil kesenin görünüp görünmemesine göre değerlendirilir. Tekrar kan verin bence. Bir de mümkünse aynı saatlerde aynı merkezde olursa daha iyi olur.
Bende acaba as mı artmis diye söyleniyordum. Tekrar gidicem insaAllah bakalim

Bence normal. Dış gebelikte yetersiz artması beklenir.Benim bildiğim 88 ken 120 ye kadar çıkması gibi. Değer 1000 leri geçmeden kese görünmez. haftayı bekleyeceksiniz...

Bende işte haftaya gideceğim umarım görürüm hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. İnsan korkuyor ya.

Dış gebelik olduğu hormonlardan anlaşılmaz diye biliyorum. Bir sorun var ise ya kimyasal gebelik ya da boş gebelik olur. Yani boş gebelikte kese oluşur bebek oluşmaz. Jinekolojik muayene gerekiyor. Ultrasonla anlaşılır rahimde mi yoksa tüplerde mi oluşmaya başladığı. Ama tabiki bilgilendirme için yazıyorum. Sakın hemen endişelenmeyin. Geç döllenme gibi nedenlerden dolayı da horman seviyeleri oynayabiliyor.İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun insaAllahzamanda geçmiyor gibi
Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun insaAllah zaman çabucak gecsede ne olduğunu bilenilsek

merhaba arkadaşlar;
ben 31,07,2020 akşamı yani geçen cuma akşamı yaptırdım 90,51 çıktı betahcg tahlilim.bugün yaptırdım yani 4 gün geçti 320 çıktı.doktor olabilir prş tekrar gel dedi.sizce olabilirmi dış gebelik. morelim bozuldu

Yuzde 60 artis yeterli diyor doktorlar buna gore artisiniz iyi. Fakat ikiye katlamasi hesabindan gidersek sanki biraz dusuk bence durumu 2 gun sonra tekrar edecegin test belli edecektir. 640 uzeri bir deger cikar insallah.

Yuzde 60 artis yeterli diyor doktorlar buna gore artisiniz iyi. Fakat ikiye katlamasi hesabindan gidersek sanki biraz dusuk bence durumu 2 gun sonra tekrar edecegin test belli edecektir. 640 uzeri bir deger cikar insallah.
İnşallah öyle olur prş tekrar gidicem. Bakalım ne olacak.merakla bekliyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…