- 11 Ocak 2019
- 317
- 130
- 103
- 38
- Konu Sahibi Emine sami
-
Bebek geliyor demeeekBu gun kan tahlili verdim sonuç 126.0 nedemek doktor görmedi sonucumu
Tesekkeur ederim değer nasıl iki gün geçti adetimHamilesin hayırlı olsun demek
Tesekkeur ederim çok sagolunBebek geliyor demeeekHayırlı olsun
Amin canım allah sana da nasip etsin en yakın zamandaHamilesinnnnn ❤ Allah hayırlı etsin inşallah darısı benim başıma inşallah
Gayet normal önemli olan 2 gün sonra 2 kat artmış mı ona bakmakDeğer nasıl dusukmu
Bir hafta sonra gel dedi bugün için yine betaya bakıldı sonuç 576E Emine sami ne yaptın cnm 2. Defa kan verdin mi?
Yine mi KimyasalBir hafta sonra gel dedi bugün için yine betaya bakıldı sonuç 576
Evet canım kahvrengi leke geliyor protestan vermişti düşük olmasın diye ama kana dönmedi daha com moralim bozukYine mi Kimyasal☹
Belkide tutulacaktır hemen pes etme.Evet canım kahvrengi leke geliyor protestan vermişti düşük olmasın diye ama kana dönmedi daha com moralim bozuk
Dış gebeliklerde yavaş artmaz aksine yüksek çıkar beta hcgArtış az takip ettir canım dış gebelik olmasın
Inşallah canım ya ama düşük ilacını biraktirdi neden acabaBelkide tutulacaktır hemen pes etme.Burda çok okuyoruz değerleri çok yavaş artan ama sağlıklı gebeliklri olanlar var. Sabırlı ol biraz
O nasıl oluyor düşük ilacı bilmiyorumki canım ben. Düşük yapmak için mi?Inşallah canım ya ama düşük ilacını biraktirdi neden acaba
Bir hafta kanama olmazsa gel dedi zatenArtış az takip ettir canım dış gebelik olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?