Gayet güzel kese falanda gorunur6 haftalık hamileyim ve beta HCG 3571 nasıl sizce
Benim 2 gün sonra 5 haftalık olacak dün kan verdim 833 dü değerim nasıl sizceGayet güzel kese falanda gorunur
Önemli olan artışı iki günde yüzde 60 oldu muBenim 2 gün sonra 5 haftalık olacak dün kan verdim 833 dü değerim nasıl sizce
Pazartesi günü 364 tü dün 833 çıktıÖnemli olan artışı iki günde yüzde 60 oldu mu
Gayet sağlıklı artış olmuş canım gozun aydınPazartesi günü 364 tü dün 833 çıktı
İnşallah keseydiler görürüzGayet sağlıklı artış olmuş canım gozun aydın
1 hafta falan olunca görürsun inşallahİnşallah keseydiler görürüz
Haftaya cuma gidicem inşallah1 hafta falan olunca görürsun inşallah
Kalp atışları gözükmez o zaman dimi1 hafta falan olunca görürsun inşallah
Bence duyarsın bende gebelik yasamadim ama burdaki çoğu konuyu okudum ondan bilgimi aktardımKalp atışları gözükmez o zaman dimi
O zaman 5+6 oluyorum 6 haftaya 1 gün kala neyse artık gittimizde görcez bide acaba eşleri içeri alıyorlar mu keseye bakacakları zaman vajinal ultrason yapılacak galiba ultrasonla bakıcaz dediBence duyarsın bende gebelik yasamadim ama burdaki çoğu konuyu okudum ondan bilgimi aktardım
Devlet mi ozel miO zaman 5+6 oluyorum 6 haftaya 1 gün kala neyse artık gittimizde görcez bide acaba eşleri içeri alıyorlar mu keseye bakacakları zaman vajinal ultrason yapılacak galiba ultrasonla bakıcaz dedi
Merhaba benimde 13222sizce iyimi6 haftalık hamileyim ve beta HCG 3571 nasıl sizce
Ne kadarlıkMerhaba benimde 13222sizce iyimi
Bilmiyorum ama bat1subat öyle hesapladım varsa 5.haftada oluyor galiba bide Şubat 28gecti diye öyle düşündüm ama neye göre nasıl hesaplanıyor hiç bilmiyorumNe kadarlık
Daha doktora gitmedim doktorum adetin 10gun geçince gel dedi haftaya Perşembe gidicem ben bu rakamlardan pek anlamıyorum acikcasiNe kadarlık
5 haftaliga kadad bence cok iyi ve yuksek ikiz olma ihtimali var gibi gecen bir bayan yazmisti 10 binlerdeydi değeri ikizmisMerhaba benimde 13222sizce iyimi
Yaş gercektenmi hep ikimizin.olsun istiyordum ama rabbim.hakkimizda hayrlisini nasip etsin insaallah5 haftaliga kadad bence cok iyi ve yuksek ikiz olma ihtimali var gibi gecen bir bayan yazmisti 10 binlerdeydi değeri ikizmis
Rabbim.gonlunuze göre nasip etsin inşallah dr gitmediniz galibaYaş gercektenmi hep ikimizin.olsun istiyordum ama rabbim.hakkimizda hayrlisini nasip etsin insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?