• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta HCG

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha cuma günü öğrendim doktorum adetin den 10gun geçince gel dedi daha iyi görebilmek icin sanırım kalp atışını dinlemek için diye tahmin ettim Perşembe günü gidicem ama nasıl beklicem perşembeye kadar bilmiyorum.rabbim isteyen herkese hayrla sağlıkla tez vakitte versin inşaallah💜

Daha gitmedim Perşembe günü gidicem inşaallah rabbim isteyen herkese hayrla sağlıkla nasip etsin inşaallah 💜
Amin insallah güzel haberler alirsiniz insallah perşembeye yazin buraya merak ederim 🤭

Amin insallah güzel haberler alirsiniz insallah perşembeye yazin buraya merak ederim 🤭
İnşaallah yazicam,ve herşey yolundaysa bu zamana kadar neler yaptım nasıl gebe kaldığımida yazicam detaylı birşeyde ben çok okudum buradaki yorumları benim gibi sorunları olan varmı acaba ne yaptılar ne ettiler diye oyuzden çok iyi anlıyorum ve faydalı olabilmek isterim 💜

Haber alınca bizimlede paylaş 😍çok heyecanlı
Çok şükür yolkkesesini gördük 10gun sonrada kalp atışını duymak için gideceğim inşaallah kalp atışında alırız 🤗rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eylesin

Çok şükür yolkkesesini gördük 10gun sonrada kalp atışını duymak için gideceğim inşaallah kalp atışında alırız 🤗rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eylesin
Ya hayırlı olsun cnm saglikla kalp atsinida duymayi nasip etsin rabbim🤲kac haftalik olmuşsunuz

Amin amin sanada sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar benim de hcg 883 çıktı doktor tahminen 4 haftalık dalan dedi çarşamba günü gitmiştim gaftaya çarşamba tekrar gidicem kese gözükmesi için değerim kaç olmalı bir de kasık ağrım var sürekli değil ara ara geliyor ama sancı gibi normal mi

Günaydın kızlar benim de hcg 883 çıktı doktor tahminen 4 haftalık dalan dedi çarşamba günü gitmiştim gaftaya çarşamba tekrar gidicem kese gözükmesi için değerim kaç olmalı bir de kasık ağrım var sürekli değil ara ara geliyor ama sancı gibi normal mi
Hayirli olsun gebeliğin cnm değer 1000lerin ustunde olmasi gerekiyor bildigim kadariyla bende gitmedim bu ayin sonu gibi dr çağırdı insallah saglikla hem keseyi hemde bebisi görürüz.Kasik ağrısı normal cnm bende de oluyor bebis yerlesiyor ya annesi oyuzden bu ağırlar

İnşa
Hayirli olsun gebeliğin cnm değer 1000lerin ustunde olmasi gerekiyor bildigim kadariyla bende gitmedim bu ayin sonu gibi dr çağırdı insallah saglikla hem keseyi hemde bebisi görürüz.Kasik ağrısı normal cnm bende de oluyor bebis yerlesiyor ya annesi oyuzden bu ağırlar
İnşallah bütün bebekler sağlıklı olarak doğar Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor. Ben bir kere boş gebelik yaşamıştım umarım tekrarlamaz doktor inşallah dedi ama bakalım herşey Allahtan

İnşa

İnşallah bütün bebekler sağlıklı olarak doğar Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor. Ben bir kere boş gebelik yaşamıştım umarım tekrarlamaz doktor inşallah dedi ama bakalım herşey Allahtan
Seni iyi anliyorum bende yasadim cnm eylulde hep korku var ama dua da var canim oyuzden erken gidipte yipranmak istemiyorum insallah bebislerimizi görürüz 🤲

İnşa

Allah'ım yasatmasin kimseyebos gebelik kimyasal gebelik disgebelik vb.rabbim inşaallah sizede sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder.kasik ağrılarım benimde var bazende ara ara karnıma sancı giriyor adet olacak gibi ozamanlar biraz korkuyorum hemen yatıyorum.ama çok şükür kanamam falan olmayınca rahatlıyorum🥰

Back
X