Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar hızlı test aldım ikisindede silik çıktı biri daha az belli diğeri daha net sonra kan testi verdim reglime daha 5 gün var kan testi 12,45 yazıyo sizce normalmi
Merhaba kızlar hızlı test aldım ikisindede silik çıktı biri daha az belli diğeri daha net sonra kan testi verdim reglime daha 5 gün var kan testi 12,45 yazıyo sizce normalmi
Arkadaşlar hepinize selamlar öncelikle idrar testimde 2 çizgi ama silik şekilde cıktı dun kac verdım beta 15,45 çıktı adetimin gecikmesinin 3. Günü sizde hamilemiyim değilmiyim anlayamıyorum düşük olması kötümü
Arkadaşlar hepinize selamlar öncelikle idrar testimde 2 çizgi ama silik şekilde cıktı dun kac verdım beta 15,45 çıktı adetimin gecikmesinin 3. Günü sizde hamilemiyim değilmiyim anlayamıyorum düşük olması kötümü
Ay sizinde gözünüz aydın inşallah sağlıkla güzellikle alırız kucağımıza şimdeden çok sağlam beslenmeye başladım hepimiz dikkat edelim sizde birdaha kan ne zaman vereyim henüz bir kadın doğuma gitmedim 5. Haftadan sonra kese oluşumu oluyor diye ozamanları bekleyeyim dedim