Beta hcg

bende tüp bebek yaptırdım dün 6. günümdü dayanamadım kan verdim beta 32 çıktı benimde inşallah sağlıkla yükselir değerlerimiz

Tüp bebek normalde değer yükseltir mi bilgim yok ama ben gebeliğimi beta değerim 33 ken öğrendim inşallah sizlerin de böyledir.

Tüp bebek normalde değer yükseltir mi bilgim yok ama ben gebeliğimi beta değerim 33 ken öğrendim inşallah sizlerin de böyledir.
merhaba bu değerle öğrendiğiniz hamileliğiniz mi devam ediyor artışlarınız nasıl olmuştu

merhaba bu değerle öğrendiğiniz hamileliğiniz mi devam ediyor artışlarınız nasıl olmuştu
Evet bu değerle öğrendiğim hamileliğim çok Şükür gayet sağlıklı devam ediyor değerim 2 gün sonra 124 oldu ve doktorum bir daha 2 hafta sonraya randevu vermişti ancak kanamam olduğu için 1.5 hafta sonra gittim ve kese göründü keseden 2 hafta sonra ise kalp atışı 12. Haftaya kadar progestan kullandım düşük tehlikem vardı ve 12. Hafta kontrolünde bebişin herşeyi sağlıklı olduğu için düşük grubundan çıktın artık dedi doktor normal hayatıma devam ediyorum şimdi cinsiyet için gün sayıyorum

Ssağlıklı bi şekilde kucağınıza almanız dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…