- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 35
Ne alaka
İnşaAllah kuzum Allah razı olsunİnşallah Gamze’cim okadar ihtiyacım varki bı güzel habere bakalım Allah nasip kısmet eder inşallah yarın gidiyorum kan sonucumu göstermeye bakalım nasıl haberlerle dönerim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için seninde isteğinse inşallah sana da bana da nasip eder yaradan
Benim de isteğim ama ameliyat olmadan olmaz dedi doktor. Polip var bende bu ay olacağım İnşaAllahİnşallah Gamze’cim okadar ihtiyacım varki bı güzel habere bakalım Allah nasip kısmet eder inşallah yarın gidiyorum kan sonucumu göstermeye bakalım nasıl haberlerle dönerim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için seninde isteğinse inşallah sana da bana da nasip eder yaradan
Sana da nasip etsin insallah Allah. Kalbini kırdıysam kusura bakmaBenim de isteğim ama ameliyat olmadan olmaz dedi doktor. Polip var bende bu ay olacağım İnşaAllah
Ya çok üzüldüm annemde polip ameliyatı olmuştu çok ağır bir ameliyat değil inşallah biran önce olur biter açılır önün Allah gönlüne göre versin çok geçmiş olsun tekrardanBenim de isteğim ama ameliyat olmadan olmaz dedi doktor. Polip var bende bu ay olacağım İnşaAllah
Yani benım anlamadığım değerin 5.3 çıkması bu gebelik anlamına mı geliyor sonrası için herşey olabilir yani iner düşer kimyasal dış gebelik falan ama bu sefer tutmuş mu onu öğrenmek istiyorumİnşallah vardır canım ama benim 5.48 çıkmıştı değerim o gece adet olmuştum dünyam başıma yıkılmıştı hastaneye gittim sabahında 2.84 e düşmüştü . Demek istediğim var gibi yükselme var ama yine de çok ümit etmeyin benim gibi yıkılmayın
Allah kucağını en kısa zamanda doldursun inşallah vardır
Onu anlamak için cok erken 2 gün sonra tekrar kanda baktır 2 kat yükselme varsa gebelik oluşuyor demektir. Ben senin ümidini kırmak istemem ama sevinmek için çok erkenYani benım anlamadığım değerin 5.3 çıkması bu gebelik anlamına mı geliyor sonrası için herşey olabilir yani iner düşer kimyasal dış gebelik falan ama bu sefer tutmuş mu onu öğrenmek istiyorum
Neyin gerçekçiliğinden bahsediyoruz hanımefendi ? Bir arkadaş vardı değeri 10 idi hamile. 5 üstü gebelik var demek gebe olmayan insanda 0 çıkıyor zaten değer genelde. Belki adet döngüsü farklı düzensizliği var idi belki de geç döllenme oldu. Siz direkt heves kırmışsınız onun yerine 2 günde bir kan verin emin olmak için diyebilirsiniz. Değeri yüksek çıkıp kimyasal gebelik, dış gebelik yaşayan da var. Kalp atışı duyulana kadar doktorlar zaten kesin bir şey demiyor. 5 üzeri hamilelik başlangıcıdır. Benim de sata göre şuan 8,5 haftalık hamile olmam gerekiyor ama şuan 6,5 haftalık hamileyim kendimden örnek verirken bunu demek istedim. Sağlıklı bir gebelik için betanın düzgün ilerlemesi gerekiyor, kese ve kalp atışının görülmesi gerekiyor bunu zaten herkes biliyor.Ne alaka heves kırmakla? Gereksiz yere umutlanıp sonradan üzülmemesi için gerçekçi Bi yorum yaptım. Sizin beta 73 cıkmıs 10 gün gecikme de, onun bir hafta gecikmede 5 kendinizle kıyaslamanz komik. insallah vardır ama gerçekci olun
Merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallahKızlar selam
Son adet tarihim 3 Temmuz ve hala adet olmadım önceleri 0.100 çıkan beta hcg bugün kan testimde 5.3 çıktı ne anlama geliyor bilen anlayan yardımcı olursa sevinirim
İnşaAllah teşekkür ederim. Evet kırıldım yani hakaret etmen hoş olmadı ama önemli değil. Bazen ters zamanımıza denk geliyor yanlış anlayabiliyoruzSana da nasip etsin insallah Allah. Kalbini kırdıysam kusura bakma
İnşaAllah kuzum Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Hepimizin gönlüne göre olsun İnşaAllahYa çok üzüldüm annemde polip ameliyatı olmuştu çok ağır bir ameliyat değil inşallah biran önce olur biter açılır önün Allah gönlüne göre versin çok geçmiş olsun tekrardan
Ya hayırlı olsun sizede bakalım bende hayırlı haberleri alırım inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versinMerhaba öncelikle hayırlı olsun inşallahbenimde en son adet tarihim 4 temmuz ve dün erken gebelik testi yapmamı söyledi doktorum ve çift çizgiyi gördük bugünde kan sonucunda 208 çıktı haftaya tekrar gidicem ve yarın artık folic aside başlıyorum
Seni kırmak istemezdim öyle bir insan değilim. Kusura bakma.İnşaAllah teşekkür ederim. Evet kırıldım yani hakaret etmen hoş olmadı ama önemli değil. Bazen ters zamanımıza denk geliyor yanlış anlayabiliyoruz
Estağfirullah dediğim gibi olabilir. Bazen hepimiz ters anlayabiliyoruz. Helal olsun. İnşaAllah isteyen herkese Rabbim hayırlı evlatlar versin. Sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın İnşaAllahSeni kırmak istemezdim öyle bir insan değilim. Kusura bakma.Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun insallah seninde. Hakkını helal et
İnşallah canm aminEstağfirullah dediğim gibi olabilir. Bazen hepimiz ters anlayabiliyoruz. Helal olsun. İnşaAllah isteyen herkese Rabbim hayırlı evlatlar versin. Sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın İnşaAllah
Canım ne oldu sonuç benimde 5 çıktıYa hayırlı olsun sizede bakalım bende hayırlı haberleri alırım inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin
Ben de çok merak ediyorum ne oldu canım ??Ya hayırlı olsun sizede bakalım bende hayırlı haberleri alırım inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin
Canım benim negatif dedi Dr. Laboratuvar kitleri hastaneden hasteneye değişiyormuş ama sen yine ver kan testi baktır betanaCanım ne oldu sonuç benimde 5 çıktı
Sizin kaç çıktı testi tekrarladiniz miCanım ne oldu sonuç benimde 5 çıktı
20 ydi en son bidaha yapmadımSizin kaç çıktı testi tekrarladiniz mi
Testi tekrarladiniz mi acabaCanım benim negatif dedi Dr. Laboratuvar kitleri hastaneden hasteneye değişiyormuş ama sen yine ver kan testi baktır betana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?