Beta hcg

İnşaAllah kuzum Allah razı olsun
Mutlaka haber ver olur mu

Benim de isteğim ama ameliyat olmadan olmaz dedi doktor. Polip var bende bu ay olacağım İnşaAllah

Yani benım anlamadığım değerin 5.3 çıkması bu gebelik anlamına mı geliyor sonrası için herşey olabilir yani iner düşer kimyasal dış gebelik falan ama bu sefer tutmuş mu onu öğrenmek istiyorum

Onu anlamak için cok erken 2 gün sonra tekrar kanda baktır 2 kat yükselme varsa gebelik oluşuyor demektir. Ben senin ümidini kırmak istemem ama sevinmek için çok erken

Neyin gerçekçiliğinden bahsediyoruz hanımefendi ? Bir arkadaş vardı değeri 10 idi hamile. 5 üstü gebelik var demek gebe olmayan insanda 0 çıkıyor zaten değer genelde. Belki adet döngüsü farklı düzensizliği var idi belki de geç döllenme oldu. Siz direkt heves kırmışsınız onun yerine 2 günde bir kan verin emin olmak için diyebilirsiniz. Değeri yüksek çıkıp kimyasal gebelik, dış gebelik yaşayan da var. Kalp atışı duyulana kadar doktorlar zaten kesin bir şey demiyor. 5 üzeri hamilelik başlangıcıdır. Benim de sata göre şuan 8,5 haftalık hamile olmam gerekiyor ama şuan 6,5 haftalık hamileyim kendimden örnek verirken bunu demek istedim. Sağlıklı bir gebelik için betanın düzgün ilerlemesi gerekiyor, kese ve kalp atışının görülmesi gerekiyor bunu zaten herkes biliyor.

Kızlar selam
Son adet tarihim 3 Temmuz ve hala adet olmadım önceleri 0.100 çıkan beta hcg bugün kan testimde 5.3 çıktı ne anlama geliyor bilen anlayan yardımcı olursa sevinirim
Merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah benimde en son adet tarihim 4 temmuz ve dün erken gebelik testi yapmamı söyledi doktorum ve çift çizgiyi gördük bugünde kan sonucunda 208 çıktı haftaya tekrar gidicem ve yarın artık folic aside başlıyorum

Sana da nasip etsin insallah Allah. Kalbini kırdıysam kusura bakma
İnşaAllah teşekkür ederim. Evet kırıldım yani hakaret etmen hoş olmadı ama önemli değil. Bazen ters zamanımıza denk geliyor yanlış anlayabiliyoruz

Ya çok üzüldüm annemde polip ameliyatı olmuştu çok ağır bir ameliyat değil inşallah biran önce olur biter açılır önün Allah gönlüne göre versin çok geçmiş olsun tekrardan
İnşaAllah kuzum Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Hepimizin gönlüne göre olsun İnşaAllah

Ya hayırlı olsun sizede bakalım bende hayırlı haberleri alırım inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin

İnşaAllah teşekkür ederim. Evet kırıldım yani hakaret etmen hoş olmadı ama önemli değil. Bazen ters zamanımıza denk geliyor yanlış anlayabiliyoruz
Seni kırmak istemezdim öyle bir insan değilim. Kusura bakma. Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun insallah seninde. Hakkını helal et

Seni kırmak istemezdim öyle bir insan değilim. Kusura bakma. Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun insallah seninde. Hakkını helal et
Estağfirullah dediğim gibi olabilir. Bazen hepimiz ters anlayabiliyoruz. Helal olsun. İnşaAllah isteyen herkese Rabbim hayırlı evlatlar versin. Sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…