- 31 Ağustos 2021
- 31
- 8
- 1
- 30
- Konu Sahibi Meldaturut001
-
Aynen canım benim 2200 de alttan gözüktü 3 4 gün sonra çok minik karından göründü keseArkadaşlar öncelikle herkese merhaba 31 agustos günü beta hcg 90 çıktı 2 eylül günü 207 çıktı sonra 6 eylülde bidaha yaptırdım ama 2 gün değil 4 gün geçti 1557 çıktı ultrasonda baktık kese yok sonra alttan baktı keseyi yarım görüyorum dedi doktor pazartesi tekrar bakacak degerli yorumlarınizı alabilirmiyim
Dün yine kan vermiştim beta hcg 1557 den 3306 ya yükselmiş progesteron 12.80 çıkmıs karından ultrasonda gözükmedi alttan baktı gözükür gibi oldu pazartesi tekrar gelin dedi değerli yorumunu alabilirmiyim beta ve progesteron hakkında ve gebeliğin nasıl ilerlediği hakkinda1500 değer kese görmek için erken zaten değerin güzel artmış sonraki gidişinde kese görünür hayırlısıyla ❤
Dün yine kan vermiştim beta hcg 1557 den 3306 ya yükselmiş progesteron 12.80 çıkmıs karından ultrasonda gözükmedi alttan baktı gözükür gibi oldu pazartesi tekrar gelin dedi değerli yorumunu alabilirmiyim beta ve progesteron hakkında ve gebeliğin nasıl ilerlediği hakkindaAynen canım benim 2200 de alttan gözüktü 3 4 gün sonra çok minik karından göründü kese
Dün yine kan vermiştim beta hcg 1557 den 3306 ya yükselmiş progesteron 12.80 çıkmıs karından ultrasonda gözükmedi alttan baktı gözükür gibi oldu pazartesi tekrar gelin dedi değerli yorumunu alabilirmiyim beta ve progesteron hakkında ve gebeliğin nasıl ilerlediği hakkindaBeta güzel yükselmiş 3000 lere geldiğinde rahatlıkla görünür kese.
Canım ben progesteron ne bilmiyorum hiç bakılmadı bana benım ustten bozuktu kese şimdi bebeği görmeyi bekliyorum kaç haftalıksınDün yine kan vermiştim beta hcg 1557 den 3306 ya yükselmiş progesteron 12.80 çıkmıs karından ultrasonda gözükmedi alttan baktı gözükür gibi oldu pazartesi tekrar gelin dedi değerli yorumunu alabilirmiyim beta ve progesteron hakkında ve gebeliğin nasıl ilerlediği hakkinda
Benim 3600 iken kese görünmüştü diye hatirliyorum geçmiş zaman tabi. Merak etme beta yükselmesi gayet düzgün bitnkac güne kese görünür devamında da kalp atışı alınır 7.haftaya kadar tüm bunlar olacaktır zaman geçmiyor bu aşamada haklisinDün yine kan vermiştim beta hcg 1557 den 3306 ya yükselmiş progesteron 12.80 çıkmıs karından ultrasonda gözükmedi alttan baktı gözükür gibi oldu pazartesi tekrar gelin dedi değerli yorumunu alabilirmiyim beta ve progesteron hakkında ve gebeliğin nasıl ilerlediği hakkinda
progesteron u çok bilmiyorum ama benim 1092 çıktıktan sonra 1 hafta sonra gel keseye bakalım demişti ve karından baktı hiç vajinadan bakmadı. Bende çok bulantı vs olmadı sadece göğüslerim aşırı hassaslaştı ilk zamanlar hatta ben aşılama ile hamile kaldım adetimden önceki hafta göğüslerimde anormal bir hassaslık vardı hamile miyim acaba diyip adet gününden önce kan vermiştim. ilk değerim 108 di ikinci değerim 1092 sonrasında bakılmadı bi dahaDün yine kan vermiştim beta hcg 1557 den 3306 ya yükselmiş progesteron 12.80 çıkmıs karından ultrasonda gözükmedi alttan baktı gözükür gibi oldu pazartesi tekrar gelin dedi değerli yorumunu alabilirmiyim beta ve progesteron hakkında ve gebeliğin nasıl ilerlediği hakkinda
Erken öğrenmenin dez avantajı kese ve kalp atışı duyana kadar geçen zaman bir asır gibi gelmesiArkadaşlar öncelikle herkese merhaba 31 agustos günü beta hcg 90 çıktı 2 eylül günü 207 çıktı sonra 6 eylülde bidaha yaptırdım ama 2 gün değil 4 gün geçti 1557 çıktı ultrasonda baktık kese yok sonra alttan baktı keseyi yarım görüyorum dedi doktor pazartesi tekrar bakacak degerli yorumlarınizı alabilirmiyim
Erken değil ama adetim 15 gün gectiErken öğrenmenin dez avantajı kese ve kalp atışı duyana kadar geçen zaman bir asır gibi gelmesi
Geç döllenme olduğu İçin beta düşük çıkmış olabilir hamilelik başları demek istemiştimErken değil ama adetim 15 gün gecti
Merhaba Bugün gittim ve kese gözüktü 10 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi ama şu an kese yeni ve boş içi 10 güne doluyordu peki bir sorun olmazsa1500 değer kese görmek için erken zaten değerin güzel artmış sonraki gidişinde kese görünür hayırlısıyla ❤
Merhaba siz alttan mı gördunuz bebeği ilk karından mıBen ilk öğrendiğim de beta 73,22 çıkmıştı 1 hafta sonra tekrar kan verdim 1764 çıktı bu değerden 1 hafta sonra doktora gittim ve 6+3 de kalp atışını duyduk. Doktora gitmek için biraz acele etmişsiniz bu size stres dışında hiç bir şey getirmez. Benim adetimi 10 gün geçmesine rağmen beta 73 çıkmıştı ama hiç stres sıkıntı yapmadım karnımı sevdim, konuştum benimle olduğunu biliyordum. Sizde güzel şeyler düşünün ve bu kadar kafanıza takmayın
Önce üstten baktı kalp atışını göremedi sonra alttan baktı hem bebeği gördük hem kalp atışını duydukMerhaba siz alttan mı gördunuz bebeği ilk karından mı
Karından bebeği görebildiniz mi pekiÖnce üstten baktı kalp atışını göremedi sonra alttan baktı hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk
Görüldü sanırım doktorum bir şey demedi o esnada alttan bakalım dediKarından bebeği görebildiniz mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?