Beta Hcg

MerveGumus1

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
5
1
6
33
Merhabalar,
Cumartesi günü evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı ve o gün drye gittim kese gözükmedi. Benden BetaHcg istedi ve sonuç 162 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdığımda 330 çıktı daha yaptırmadı. Dış gebelikten korkuyorum yardımcı olur musunuz kimsenin başına geldi mi böyle durum

Merhabalar,
Cumartesi günü evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı ve o gün drye gittim kese gözükmedi. Benden BetaHcg istedi ve sonuç 162 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdığımda 330 çıktı daha yaptırmadı.
Hayırlı olsun katlanmasida güzel. Kese için soruyorsanız erken bu değerlerle kese görünmez. 1500 lerde görünür

Merhabalar,
Cumartesi günü evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı ve o gün drye gittim kese gözükmedi. Benden BetaHcg istedi ve sonuç 162 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdığımda 330 çıktı daha yaptırmadı. Dış gebelikten korkuyorum yardımcı olur musunuz kimsenin başına geldi mi böyle durum
Neden dış gebelik olsun. Şuan olumsuz bı durum yok hamilesiniz

İlk hamileliğim olduğu için dr’de keseyi görmeyince biraz işte tereddüt oluyor
Bütün doktorlar aynı, bende de kese göremedik adetten 4 gün önce 60 çıktı değerim. Tüpünde bir şey gördüm dış gebelik olabilir dedi. 60 beta ile ne görecekse? Psikolojimi bozdum resmen

Canım benim tebrik ederim Rabbim tamamına erdirmeyi nasip etsin. Şimdi bu konularda çok yenisin daha güzel aslında. Ne kadar az şey bilirsen okadar güzel gider hamileliğin :) Katlanması güzel betanin. Klasik bir doktor konuşmasıyla yüz yüze gelmişsin. Beta 300 lerde ve doktor sana kese gözükmedi dış gebelik olabilir bu cümleleri emin ol hepimiz duymusuzdur. Bunu yemin etmişler gibi söylemek zorundalar 😃 Allah nasip ederse 2 hafta sonra keseyi gorebilirsiniz. Keseden sonra 2 hafta sonra kalp atışını duyabilirsiniz. 9 ay Cok uzun bir sure bence sakin ol arkana yaslan sen hamilesin içinde bir mucize var şimdi kendine iyi bakma zamanı 🥰🥰Kötü şeyleri unut hep güzel şeyler dusun

Bütün doktorlar aynı, bende de kese göremedik adetten 4 gün önce 60 çıktı değerim. Tüpünde bir şey gördüm dış gebelik olabilir dedi. 60 beta ile ne görecekse? Psikolojimi bozdum resmen
İşte bir de bu konuda çöl bilgili değilsen bu değerlerin ikiye katlanmasını beklemek ölüm
Sizinse Allah yardımcınız olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız🙏🏻

Back
X