- 3 Aralık 2021
- 30
- 19
- 3
- 35
- Konu Sahibi Gulzadetuzcu
Merhaba beta değerim 74.20 çıktı nasıl acaba değer düşkmü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk verdiğiniz kan değeriniz miMerhaba beta değerim 74.20 çıktı nasıl acaba değer düşkmü
1 aralık-saat 12.45 / 680İlk verdiğiniz kan değeriniz mi
Merhaba, ilk kan vermeniz sanırım. Doktorunuz 2 gün arayla sizden beta değerinizi istemesi gerekiyor. Beta değerinizin 48 saatte bir iki katı en kötü %66 olması gerekiyor diye biliyorum. Henüz 3 haftalık civarı gebeliğiniz .Merhaba beta değerim 74.20 çıktı nasıl acaba değer düşkmü
Evet1 aralık-saat 12.45 / 680
3 aralık-saat 08.15 / 842
4 aralık-saat 08.30 / 1100 saat 14.30 1225
Bende de kimyasal veya dış gebelik suphesi oldugunu söyledi doktorlar sizce nasıl![]()
Daha açıklayıcı yazsaymışsınız keşke, ne oldu da 74,20 çıktı, tüp bebek mi ? Kaçıncı gün ? Daha önce yaptırdınız mı falanMerhaba beta değerim 74.20 çıktı nasıl acaba değer düşkmü
Daha açıklayıcı yazsaymışsınız keşke, ne oldu da 74,20 çıktı, tüp bebek mi ? Kaçıncı gün ? Daha önce yaptırdınız mı falan
Evetİlk verdiğiniz kan değeriniz mi
2 gun sonra tekrar kan vermeniz gerekiyor artis var mi diye en az 2 kati artmasi gerekTransfer günü sayilirsa 10.gun sayilmaz ise 9.gun ilk test günüm ve tüp bebek
Evet
Gayet iyi kaçıncı gün embriyosu, benim 10. Gün 13 çıktıTransfer günü sayilirsa 10.gun sayilmaz ise 9.gun ilk test günüm ve tüp bebek
Evet
5.gun embiriyosuyduGayet iyi kaçıncı gün embriyosu, benim 10. Gün 13 çıktı
Yani 150 civarimi olmasi lazjm2 gun sonra tekrar kan vermeniz gerekiyor artis var mi diye en az 2 kati artmasi gerek
Bugün 10.gun sanırım bugün test gününüzkizlar ben asilama yaptirdim 24 25 kasimda simdi ne zaman test yapsam.bilemedim aranizda iui yaptiran varmi?
Teşekkürler canım hayırlısı inşallahGayet iyi canim artışı takip et
150 ve üzeri bir değer olması gerek sağlıklı gebelik için.Yani 150 civarimi olmasi lazjm
Bugün 10.gun sanırım bugün test gününüz
Test yaptınız mikizlar ben asilama yaptirdim 24 25 kasimda simdi ne zaman test yapsam.bilemedim aranizda iui yaptiran varmi?
150 ve üzeri bir değer olması gerek sağlıklı gebelik için.
Gayet güzel hayırlı olsunMerve2401 157 cikti 12.gün degerim sizce nasıl