Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benide etiketlermisin :) bende forum actim benim ilk defa dün test yaptım çift çizgi çıkmıştı bugün acile gittik 74 bin çıktı HCG sizce kaç haftalık olabilir o değil 22 Kasım da beta HCG 1 di :)
Benim 2 binlerdeydi dedim iste buna gore su haftadayim dedi hayir ona bakma boyle anlayamayiz
Son adet tarihine gore hesaplamaktan baska dans yok veya cogul gebelik olabilir
Benim 2 binlerdeydi dedim iste buna gore su haftadayim dedi hayir ona bakma boyle anlayamayiz
Son adet tarihine gore hesaplamaktan baska dans yok veya cogul gebelik olabilir
Merhaba. Ben de bugün baktırdım. 5. Haftaya yeni girdik, tek bir kese var ama beta hcg 18.880 çoktı. Acaba başka bir durum mu var diye çok korkuyorum. Sizde bir gelişme oldu mu?
Arkadaşlar kardeşimin 2139 HCG son adetin ilk günü 2 Şubat ikiz olabilir mi birde üstüne 20 sinde felen normal adet oldum dedi. Yerleşmeden bilememişsindir dedim yok. , Normal kanama 4 günlük dedi. . İleri yaş ilk normal gebelik.