- Emoji Skoru
- 452
- Puanlar
- 303
Yok canım içini ferah tut. Ben iyi bisi soyledim aslında ama hamile psikolojisi böyle olabiliyorAyy korkuttunuz beni![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım içini ferah tut. Ben iyi bisi soyledim aslında ama hamile psikolojisi böyle olabiliyorAyy korkuttunuz beni![]()
Allah razı olsun seninkide inşallahYok canım içini ferah tut. Ben iyi bisi soyledim aslında ama hamile psikolojisi böyle olabiliyorAllah hayırlısıyla kucagina almayı nasip etsin
![]()
Doktora gosterdinizmi ne dedi ?Benide etiketlermisin :) bende forum actim benim ilk defa dün test yaptım çift çizgi çıkmıştı bugün acile gittik 74 bin çıktı HCG sizce kaç haftalık olabilir o değil 22 Kasım da beta HCG 1 di :)
Yarın inşallah bakalım acilde sonuç geç çıkacaktı hatta 12 de sisteme düştü bizde bekleyemedik eve gittikDoktora gosterdinizmi ne dedi ?
Benim 2 binlerdeydi dedim iste buna gore su haftadayim dedi hayir ona bakma boyle anlayamayizYarın inşallah bakalım acilde sonuç geç çıkacaktı hatta 12 de sisteme düştü bizde bekleyemedik eve gittik
Neler denediniz bende 3 aylık evliyim ve çocuk olmasını çok istyoruz eşimde bendeBizim 3 yıldır olmuyordu bebek bu resmen mucize Rabbime bin şükür
Benim 2 binlerdeydi dedim iste buna gore su haftadayim dedi hayir ona bakma boyle anlayamayiz
Son adet tarihine gore hesaplamaktan baska dans yok veya cogul gebelik olabilir
Cidden ilginc geldi senin durum da genelde coklu gebeliklerde beta asiri artar ama bakalim sali gunu bende beta vercem heycanla bekliyorum21 Kasımda acile gitmişim test yaptırırım acile her ne zman gitsem 2 den küçükmüş değer.Acikcasi ikizmi bilmiyorum ama nasip bakalım![]()
3 ay daha çok erken degilmiNeler denediniz bende 3 aylık evliyim ve çocuk olmasını çok istyoruz eşimde bende
Onunla da gezeriz ben çok istiyorum3 ay daha çok erken degilmikız biraz gezin tozun birbirinize vakit ayırın.çevremdeki çoğu kişi bu ogutu vermişti
Merhaba. Ben de bugün baktırdım. 5. Haftaya yeni girdik, tek bir kese var ama beta hcg 18.880 çoktı. Acaba başka bir durum mu var diye çok korkuyorum. Sizde bir gelişme oldu mu?Kızlar 4 haftalık gebelikte beta HCG 9746.6 normal mi bana biraz fazla geldi![]()