Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha cok yeni oldugu icin boyle onemli olan iki gun sonra yuzde 60 yukselmesiMerhaba arkadaşlar biraz önce beta hcg 36 çıktı doktor şüpheli dedi böyle düşük olup gebeliğini kesinleştiren var mı?
3 gün Bir kaç damla şeklinde kahverengi leke geldi 2 gündür gelmiyor normalde regli takvimime göre 4+3 gösteriyor çok düşük bir değer değil mi? Geç döllenme olabilir mi?2 gun sonra tekrar test ver canim belkide cok yeni oldugu icin dusuk cikmistir kanaman yok dimi
Pazartesi gel dedi doktor pazartesi tekrar gidicem inşallahDaha cok yeni oldugu icin boyle onemli olan iki gun sonra yuzde 60 yukselmesi
Kadın Doğum uzmanımla telefon da görüştüm sağlık ocağında kan verdimOlabilir hemen kotu dusunme kadin dogum uzmanina gorundunmu saglik ocaginami gittin sadece
Pazartesi keseyi goruntulemek icin cagirmistir anca olusur zaten sen 2 gun sonra yine kan ver canim bol bol su ic meyve ye stresten uzak durKadın Doğum uzmanımla telefon da görüştüm sağlık ocağında kan verdim
Çok teşekkür içime su serptiniz umarım güzel haberler alırımPazartesi keseyi goruntulemek icin cagirmistir anca olusur zaten sen 2 gun sonra yine kan ver canim bol bol su ic meyve ye stresten uzak dur
Insallah canim benimÇok teşekkür içime su serptiniz umarım güzel haberler alırım![]()
Önemli olan 2 gün sonraki değer. 2 gün sonra tekrar baktırın en az 2 kat artıyorsa sorun yoktur inşallah. Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar biraz önce beta hcg 36 çıktı doktor şüpheli dedi böyle düşük olup gebeliğini kesinleştiren var mı?
İnşallah umarım güzel bir sonuç alırızBen de 45 le öğrendim korkmayın geç döllenme olmuş olabilir. Cuma günü kan verirseniz belli olur. İnşAllah güzel artar
2 gün sonra tekrar gidicem inşallah geç hayırlısıyla olur inşallah çok teşekkür ederimÖnemli olan 2 gün sonraki değer. 2 gün sonra tekrar baktırın en az 2 kat artıyorsa sorun yoktur inşallah. Hayırlı olsun
Size bilgi vermesi açısından yazıyorum...Pko luyum gebeliğimi kanda öğrendiğimde 3 haftalıktı ve değerim 750 falandı...Doktorumda geç döllenme olduğunu söylemişti buarada..Sağlıkla bebeğinize kavuşun inşallah3 gün Bir kaç damla şeklinde kahverengi leke geldi 2 gündür gelmiyor normalde regli takvimime göre 4+3 gösteriyor çok düşük bir değer değil mi? Geç döllenme olabilir mi?
36 çok düşük bir değer yani inşallah 2 gün sonra ki testim de artış olurSize bilgi vermesi açısından yazıyorum...Pko luyum gebeliğimi kanda öğrendiğimde 3 haftalıktı ve değerim 750 falandı...Doktorumda geç döllenme olduğunu söylemişti buarada..Sağlıkla bebeğinize kavuşun inşallah![]()
Canım ben geçmeden adet günü verdim 36 çıktı ama kimyasal suan adetim yani sen 2 gün sonra kan ver takip et 2 kat artmış mıbenimde adetim 3gün geçti bugün beta 23.80 çıktı![]()