Gebeliğe Hazırlık Beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gun sonra tekrar test ver canim belkide cok yeni oldugu icin dusuk cikmistir kanaman yok dimi

2 gun sonra tekrar test ver canim belkide cok yeni oldugu icin dusuk cikmistir kanaman yok dimi
3 gün Bir kaç damla şeklinde kahverengi leke geldi 2 gündür gelmiyor normalde regli takvimime göre 4+3 gösteriyor çok düşük bir değer değil mi? Geç döllenme olabilir mi?

Olabilir hemen kotu dusunme kadin dogum uzmanina gorundunmu saglik ocaginami gittin sadece

Kadın Doğum uzmanımla telefon da görüştüm sağlık ocağında kan verdim
Pazartesi keseyi goruntulemek icin cagirmistir anca olusur zaten sen 2 gun sonra yine kan ver canim bol bol su ic meyve ye stresten uzak dur

Ben de 45 le öğrendim korkmayın geç döllenme olmuş olabilir. Cuma günü kan verirseniz belli olur. İnşAllah güzel artar

Merhaba arkadaşlar biraz önce beta hcg 36 çıktı doktor şüpheli dedi böyle düşük olup gebeliğini kesinleştiren var mı?
Önemli olan 2 gün sonraki değer. 2 gün sonra tekrar baktırın en az 2 kat artıyorsa sorun yoktur inşallah. Hayırlı olsun

3 gün Bir kaç damla şeklinde kahverengi leke geldi 2 gündür gelmiyor normalde regli takvimime göre 4+3 gösteriyor çok düşük bir değer değil mi? Geç döllenme olabilir mi?
Size bilgi vermesi açısından yazıyorum...Pko luyum gebeliğimi kanda öğrendiğimde 3 haftalıktı ve değerim 750 falandı...Doktorumda geç döllenme olduğunu söylemişti buarada..Sağlıkla bebeğinize kavuşun inşallah

36 çok düşük bir değer yani inşallah 2 gün sonra ki testim de artış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…