- 8 Ocak 2022
- 550
- 190
- 53
Evet 11 12 gün oldu sanırım dün sonucuma baktımBenim kimyasal oldu 36yla ama 5 ile gebelik oluyo adetiniz gecti mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 11 12 gün oldu sanırım dün sonucuma baktımBenim kimyasal oldu 36yla ama 5 ile gebelik oluyo adetiniz gecti mi
İki gün sonrs tekrar test verin. 9la öğrenen bile oldu. Bende 38le öğrendimbenimde adetim 3gün geçti bugün beta 23.80 çıktı![]()
dün tekrar yaptırdım 15 çıktı ve gece adet ıldum ölüyorum ağrıdan yok böle bi sancıİki gün sonrs tekrar test verin. 9la öğrenen bile oldu. Bende 38le öğrendim
ben dün verdim 15 çıktı düştü yani gecede adet oldum malesef kimyasal gebelikmişCanım ben geçmeden adet günü verdim 36 çıktı ama kimyasal suan adetim yani sen 2 gün sonra kan ver takip et 2 kat artmış mı
Geçmiş olsun. Sağlıksız olacakmış demek. İnşa Allah istediyiniz zamanda Rabbim sağlıklı gebelikler nasıp ederdün tekrar yaptırdım 15 çıktı ve gece adet ıldum ölüyorum ağrıdan yok böle bi sancımelesef kimyasalmış
Benimde ilk değerim 36.58 di. Bence normal. 2 gün ara ile aynı hastanede tekrar Bi ölçüm yaptırın. Hayırlı olsun inşallahMerhaba arkadaşlar biraz önce beta hcg 36 çıktı doktor şüpheli dedi böyle düşük olup gebeliğini kesinleştiren var mı?
Durumunuz nedır hcg arttı mı acaba. Hamılemısınızbenimde adetim 3gün geçti bugün beta 23.80 çıktı![]()
malesef kimyasal gebelik oldu canım 2gün sonra 15e düştü ogünde adet oldum ama felaket bi sancıylaDurumunuz nedır hcg arttı mı acaba. Hamılemısınız
Adettein kac gun sonraa dustu degerınuz acaba. Benım 13 gun gectı yenı dusuyomalesef kimyasal gebelik oldu canım 2gün sonra 15e düştü ogünde adet oldum ama felaket bi sancıyla![]()
Ozdem yerleşme kanaman bata kaç gün kala geldi3 gün Bir kaç damla şeklinde kahverengi leke geldi 2 gündür gelmiyor normalde regli takvimime göre 4+3 gösteriyor çok düşük bir değer değil mi? Geç döllenme olabilir mi?
Bat gününden 4. 5. Gün gecikmeden sonra geldiO
Ozdem yerleşme kanaman bata kaç gün kala geldi