- 4 Nisan 2017
- 190
- 64
- 98
- 31
- Konu Sahibi Seda feyza
-
Valla canim gebelik testleri için bisey diyemeyeceğim yanılma payı oluyor ama kanda çıkan genelde baz alınır bu sonuçla yok ama nasip herşey benim de 3 haftalık gebeliğin görünmedi adet sökücü kullanmıştım hatta sonra olmayınca adet test yaptım 7 haftalık hamile çıkmıştım herşey olacağına varır canim insallah en yakın zamanlarda sağlıklı bir bebise hamile kalırsın insallahMrb adetim 4 gun gecikti kan verdim 0.317 cikti fakat idrar testlerinde 2. Cizgi hep silikde olsa cık nasip olrsa ilk gebelgm oluck ve betahcg ile hic bilgim yok artarmı ?
Guzel dileklerinz icin cok tesekkur ederm şuan 9 gun gecikmis tekrar kan testi yaptiricam insllh pozitfdr bel ve kasik agrilarm var olmasini cok istyrm cunku esim uzman cavus artk bidaha nzmn qelir belli deil bu son umutlarmValla canim gebelik testleri için bisey diyemeyeceğim yanılma payı oluyor ama kanda çıkan genelde baz alınır bu sonuçla yok ama nasip herşey benim de 3 haftalık gebeliğin görünmedi adet sökücü kullanmıştım hatta sonra olmayınca adet test yaptım 7 haftalık hamile çıkmıştım herşey olacağına varır canim insallah en yakın zamanlarda sağlıklı bir bebise hamile kalırsın insallah
Guzel dileklerinz icin cok tesekkur ederm şuan 9 gun gecikmis tekrar kan testi yaptiricam insllh pozitfdr bel ve kasik agrilarm var olmasini cok istyrm cunku esim uzman cavus artk bidaha nzmn qelir belli deil bu son umutlar
Bugun tekrar test yaptrdm malsf negatifmisInşallah herşey gönlünüzce olur rabbim gönlümüze göre versin bana da sonucu haber verirmisiniz
Vardır bunda da bir hayır istediğin bir şey geç oluyorsa bilki güzelleşiyor güzel olan hayırlı olan bulsun seni insallah tez zamandaBugun tekrar test yaptrdm malsf negatifmis
Benimde salı 60 çıkmıştı bugün 215 sence iyi mi canımValla canim gebelik testleri için bisey diyemeyeceğim yanılma payı oluyor ama kanda çıkan genelde baz alınır bu sonuçla yok ama nasip herşey benim de 3 haftalık gebeliğin görünmedi adet sökücü kullanmıştım hatta sonra olmayınca adet test yaptım 7 haftalık hamile çıkmıştım herşey olacağına varır canim insallah en yakın zamanlarda sağlıklı bir bebise hamile kalırsın insallah
Canim gayet normal gibi duruyoBenimde salı 60 çıkmıştı bugün 215 sence iyi mi canım
Geçen ay kimyasal olmuştu. İnşallah bu sefer böyle artar sağlık ocağında yaptırdım henüz kadın doğuma gitmedim son adet tarihim 21 ocaktı bu durumda kaç haftalık oluyo ben hesaplayamadımCanim gayet normal gibi duruyo
Benimde 19 olcakti 5 haftalık geç döllenme değilse eğer rabbim evlerimizi sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsinGeçen ay kimyasal olmuştu. İnşallah bu sefer böyle artar sağlık ocağında yaptırdım henüz kadın doğuma gitmedim son adet tarihim 21 ocaktı bu durumda kaç haftalık oluyo ben hesaplayamadım
Sanırım geç değil çünkü adet itiberiyle 10-15. Günlerde normal yumurtlama günlerinde eşimle beraberdim, sonra şehir dışına çıktım yeni geldim bu ay adetim gecikince öğrendim o yüzden dediğin gibidir muhtemelen 5 haftalıkBenimde 19 olcakti 5 haftalık geç döllenme değilse eğer rabbim evlerimizi sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin
Maşallah çok dikkat agis bisey kaldırma imkanın varsa bol bol dinlen yorma kendini benim bugün biraz lekelemem oldu doktora gittim düşük ilacı verdi sende dikkat et en tehlikeli zamanlar canimSanırım geç değil çünkü adet itiberiyle 10-15. Günlerde normal yumurtlama günlerinde eşimle beraberdim, sonra şehir dışına çıktım yeni geldim bu ay adetim gecikince öğrendim o yüzden dediğin gibidir muhtemelen 5 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?