Beta hcg

Ayy çok teşekkür ederim âmin insallah elim yüreğimin üzerinde valla 2.gebeliğim de kalp durması sonuçu kaybedince herşeyden korkar oldum

Yok 2 kayıp değil ikinci gebeliğin öyle oldu ilk kızım sağlıklı doğdu sukur

Allah razı olsun inşallah 9 ay boyunca hep güzel ilerlerler rabbim den tek istegim❤

Mrb adetim 4 gun gecikti kan verdim 0.317 cikti fakat idrar testlerinde 2. Cizgi hep silikde olsa cık nasip olrsa ilk gebelgm oluck ve betahcg ile hic bilgim yok artarmı ?

Mrb adetim 4 gun gecikti kan verdim 0.317 cikti fakat idrar testlerinde 2. Cizgi hep silikde olsa cık nasip olrsa ilk gebelgm oluck ve betahcg ile hic bilgim yok artarmı ?
Valla canim gebelik testleri için bisey diyemeyeceğim yanılma payı oluyor ama kanda çıkan genelde baz alınır bu sonuçla yok ama nasip herşey benim de 3 haftalık gebeliğin görünmedi adet sökücü kullanmıştım hatta sonra olmayınca adet test yaptım 7 haftalık hamile çıkmıştım herşey olacağına varır canim insallah en yakın zamanlarda sağlıklı bir bebise hamile kalırsın insallah

Guzel dileklerinz icin cok tesekkur ederm şuan 9 gun gecikmis tekrar kan testi yaptiricam insllh pozitfdr bel ve kasik agrilarm var olmasini cok istyrm cunku esim uzman cavus artk bidaha nzmn qelir belli deil bu son umutlarm

Ins
Guzel dileklerinz icin cok tesekkur ederm şuan 9 gun gecikmis tekrar kan testi yaptiricam insllh pozitfdr bel ve kasik agrilarm var olmasini cok istyrm cunku esim uzman cavus artk bidaha nzmn qelir belli deil bu son umutlar

Inşallah herşey gönlünüzce olur rabbim gönlümüze göre versin bana da sonucu haber verirmisiniz

Benimde salı 60 çıkmıştı bugün 215 sence iyi mi canım

Geçen ay kimyasal olmuştu. İnşallah bu sefer böyle artar sağlık ocağında yaptırdım henüz kadın doğuma gitmedim son adet tarihim 21 ocaktı bu durumda kaç haftalık oluyo ben hesaplayamadım
Benimde 19 olcakti 5 haftalık geç döllenme değilse eğer rabbim evlerimizi sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin

Benimde 19 olcakti 5 haftalık geç döllenme değilse eğer rabbim evlerimizi sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin
Sanırım geç değil çünkü adet itiberiyle 10-15. Günlerde normal yumurtlama günlerinde eşimle beraberdim, sonra şehir dışına çıktım yeni geldim bu ay adetim gecikince öğrendim o yüzden dediğin gibidir muhtemelen 5 haftalık

Maşallah çok dikkat agis bisey kaldırma imkanın varsa bol bol dinlen yorma kendini benim bugün biraz lekelemem oldu doktora gittim düşük ilacı verdi sende dikkat et en tehlikeli zamanlar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…