- 15 Şubat 2022
- 32
- 9
- 1
- 32
- Konu Sahibi siriniko2511
-
Testte hata olabilir mi? Kimyasal gebelikte bir anda bu kadar düşer mi 2 günde?Maalesef kimyasal gebelik geçiyor olabilirsiniz. Kurumlar arası fark olabiliyor sonuçlarda ancak bu kadar olmaz.
0.06 olan bugün 307 olan perşembe günü.Fotosunu eklediğiniz test hangi güne ait?
0.06 olan bugün 307 olan perşembe günü
Fotosunu eklediğiniz test hangi güne ait?
Bugüm tekrar kan testi verdim sonuç daha çıkmadı ama aşırı stres oldum. Bu kadar ani ve büyük bir düşmede kanama olmaz mıydı?Bugun tekrar evde test yapin, pozitif cikarsa tekrar kan verin.
O zaman 0.06 olan test hatalıymış çünkü perşembe 370 cumartesi 989 3e katlanmış şimdilik sağlıklı gebelik gibi gözüküyor. Tavsiyem iki günde bir aynı kurumda ve aynı saatte verinŞimdi de 989 çıktı.
Yardımınız için çok teşekkür ederimO zaman 0.06 olan test hatalıymış çünkü perşembe 370 cumartesi 989 3e katlanmış şimdilik sağlıklı gebelik gibi gözüküyor. Tavsiyem iki günde bir aynı kurumda ve aynı saatte verin
Farkettoysenin zaten çıkan sonuçların birim değerleri farklı ml diğeri ıu buda kandaki düzeyi etkiler..o yüzden o şekilde yanlış giriş yapilmostirMerhaba herkese. İki gün önce beta hcg 307 ıu/l çıktı. Bugün başka bir hastanede 0.06 mıu/ml çıktı. Kanamam yok. İki günde bu kadar düşer mi? İdrar testlerim pozitif kafam çok karıştı lütfen yardımcı olun
Bu arada gerçek sonucunuza sevindim Allah tamamına erdirsin insallah0.06 olan bugün 307 olan perşembe günü.
Her gün bir kase yoğurt ye bol bol ceviz fıstık yiyin bebek size sımsıkı tutunsun inşallah sağlıkla kucağınıza alınYardımınız için çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim0.6 olan yanlış sonuç kesinlikte 300 den 0 a düşemez 2 günde ayrıca 0 a düşüp sonra birden 900 e yükselmez. hayırlı olsun güzel katlanmış değeriniz. artışı takip etmek için aynı yerde ve aynı saatte kan verin kafanız karışmaz.
Çok teşekkür ederim.Her gün bir kase yoğurt ye bol bol ceviz fıstık yiyin bebek size sımsıkı tutunsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın
Teşekkür ederim çok sağolunBu arada gerçek sonucunuza sevindim Allah tamamına erdirsin insallah
Tebrik ederim, maasslh diyelimŞimdi de 989 çıktı.
Biz de şaşkınız emin olmak için 3. bir kuruma gideceğim pazartesi. Kafamı o kadae karıştırılar kiTebrik ederim, maasslh diyelimNasil böyle bir yanlışlık yapılmış,pes doğrusu.Insallh sağlıkla devam eder gebeliginiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?