- 17 Aralık 2021
- 277
- En iyi cevaplar
- 1
- 152
- 53
- Konu Sahibi Manisamuradiye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır teşekkür ederimHayirli olsun hamilesiniz ama tekrar iki gun sonra kan vermelisiniz iki kati artarsa sorun yok demektir
Rica ederim insallah guzel artarTamamdır teşekkür ederim
Bugün normal muayene olmaya gidicem durumu nasıl haftalık durumu nedir ağrılarım var vs kullanmam gerene. İlaçlar gibiRica ederim insallah guzel artar
2. Kandaki değeriniz kaç çıktı herşey yolunda mı? kişiye göre değişiyor sanırım benim adet günümü 3 gün geçince 109 çıktı 2 gün sonra 197 çıktı değere düşük dediler 2 gün sonra tekrar kan vericem.Bugün normal muayene olmaya gidicem durumu nasıl haftalık durumu nedir ağrılarım var vs kullanmam gerene. İlaçlar gibi
Benim ilk öğrendiğimde 90dı bi kaç saat sonrası 126 oldu 3 gün sonra 640 çıktı cuma günü tekrar gidicem2. Kandaki değeriniz kaç çıktı herşey yolunda mı? kişiye göre değişiyor sanırım benim adet günümü 3 gün geçince 109 çıktı 2 gün sonra 197 çıktı değere düşük dediler 2 gün sonra tekrar kan vericem.
2 gün önceki değerim işteBenim ilk öğrendiğimde 90dı bi kaç saat sonrası 126 oldu 3 gün sonra 640 çıktı cuma günü tekrar gidicem
Güzel artış olmuş. Herşey gönlünüzce olsun inşallah2 gün önceki değerim işte
Demi çok şükür güzel büyüyor yarından sonra gidicem işte değerinin 1000 1200lerde olması gerekiyorGüzel artış olmuş. Herşey gönlünüzce olsun inşallah![]()
Size düşük diyen kim merak ettim2. Kandaki değeriniz kaç çıktı herşey yolunda mı? kişiye göre değişiyor sanırım benim adet günümü 3 gün geçince 109 çıktı 2 gün sonra 197 çıktı değere düşük dediler 2 gün sonra tekrar kan vericem.
Evet öyle herkesin dediklerine kulak asmayın sonucta 48 saat içinde ikiye katlanıyor vardır bi sebebi hala kanda gebelik mevcut sonucta içinizi ferah tutunSize düşük diyen kim merak ettim
Canm kaç gün gecikmen vardı senin. Yani bu degerinle2 gün önceki değerim işte
Regl günüm düzensiz oldugu için bu ay ortasında olmam gerekiyordu en son geçen ay ortasında oldumCanm kaç gün gecikmen vardı senin. Yani bu degerinle
Doktor yeteri kadar artmamış tekrar yaptırın sonra bi konuşalım dedi sanki yolunda gitmeyen bişey varmış gibi hissettirdi,Size düşük diyen kim merak ettim