Gebeliğe Hazırlık Beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah yerleşme kanamasıdır olumlu düşünün arkadaşımın 3 ay boyunca kan geldi sürekli iğne yaptırdı suan iyi siz gene adet olmazsanız 2 güne bir kan verip değerinize baktırın

inşallah yerleşme kanamasıdır olumlu düşünün arkadaşımın 3 ay boyunca kan geldi sürekli iğne yaptırdı suan iyi siz gene adet olmazsanız 2 güne bir kan verip değerinize baktırın
inşallah.. bakalım her şey Allahtan yarın yeniden test vericem göstericek bize ne olduğunu

Bende aynı şekildeyim şuan adetime 5 gün vardi beta hcg 35 çıkmıştı. Bir gün sonra yine kan testi verdim 78 gördük sadece şuan bekliyoruz yükselmesini 1500 görmemiz gerekiyormuş bildiğim kadarı ile yarın yine bir test vermeye gideceğim inşallah yüksek çıkar

kan verdiğinizde leke gelmişti yani. öncesinde gelmiş miydi tam adet olmanız gereken günde ve sonraki günlerde
Hayır, adetim 8 gün geçmişti , heralde geç döllenme oldu çünkü genelde adetten bir kaç gün önce geliyormus yerlesme kanaması, ve benim sadece 2 damla geldi 20 dk falan sürdü , sonra hiç gelmedi normal beyaz akintim vr o kadar

inşallah. bnm bugn adetimin 2. günü inşallah olmam betaya da baktıracağım yine inşallah yükselmiştir. bu 3 ay çok zor ya. evet dediğiniz gibi 1500 civarı olması gerekiyor keseyi görebilmek için

anladım bnm dün adetin 1. günüydü pembesi geldi kahverengi leke geldi durdu daha. şuan sadece yoğn akıntım var sarı şekilde. idrarda enfeksiyon var ondan dolayı sarı sanırım bugn doktora onu da soracağım

Benimde her gün akintim var beyaz ve sari gibi kremsi normlamis sanırım gebelikte

Kızlar adet olmam gereken tarih 6 mayıs ben 4 mayısda kan verdim 39,75 çıktı adet olmam gereken tarihte tekrar verdim başka yerde 74 çıktı sizce sıkıntı varmı artışta? Çarşamba doktora gidicem ama artış yavaş geldi saglık ocagındaki doktora çok kafama taktım sizce artış nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…