beta hcg

serpillbal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2022
5
1
1
44
Merhabalar hayatımda ilk kez kan testi yaptırdım gebelik için. bu yüzden kafam allak bullak. bilenler mutlaka vardır içinizde zira burada bu testin olumlu çıkması için dua eden bir sürü insan var. Allah hepinizin gönlündekini versin ama ben hamilelik istemiyorum.

Öncelikle erken menepoza girdim yaklaşık 4 5 yıldır düzensiz hatta son 2 3 yıldır adet hiç olmuyorum. fakat bu süreçte bir hamilelik yaşadım herkes şaşırdı ama malesef sağlık sorunları nedeniyle gebelik sonlandırıldı. şimdi bu benim kafamda hep bir sorun olaral kaldı. iki ay önceden şüpheleniyorum. yani olursa 8 haftalık olabilir. normal testte yaklaşık 4 hafta önce silik ço çok silik bir çizgi gördüm ama 3 4 dk sonra. şimdi bugun kanda baktırayım dedim. sonuçlarla ilgili bilgim yok beni aydınlatırmısınz.

referans değer 0<5 yazıyor benim değerim ise 6,27

birde altında postmenepozal <8,3

eğer var ise 7 8 haftalık olabilir

5 in ustu pozitif kabul edilir diye biliyorum. Ama artisi izlenmeli. Surekli degerin ikiye katlamasi gerek saglikli gebelik icin

Merhabalar hayatımda ilk kez kan testi yaptırdım gebelik için. bu yüzden kafam allak bullak. bilenler mutlaka vardır içinizde zira burada bu testin olumlu çıkması için dua eden bir sürü insan var. Allah hepinizin gönlündekini versin ama ben hamilelik istemiyorum.

Öncelikle erken menepoza girdim yaklaşık 4 5 yıldır düzensiz hatta son 2 3 yıldır adet hiç olmuyorum. fakat bu süreçte bir hamilelik yaşadım herkes şaşırdı ama malesef sağlık sorunları nedeniyle gebelik sonlandırıldı. şimdi bu benim kafamda hep bir sorun olaral kaldı. iki ay önceden şüpheleniyorum. yani olursa 8 haftalık olabilir. normal testte yaklaşık 4 hafta önce silik ço çok silik bir çizgi gördüm ama 3 4 dk sonra. şimdi bugun kanda baktırayım dedim. sonuçlarla ilgili bilgim yok beni aydınlatırmısınz.

referans değer 0<5 yazıyor benim değerim ise 6,27

birde altında postmenepozal <8,3

eğer var ise 7 8 haftalık olabilir
Çok düşük bir değer pozitifse bile iki günde bir takip edilmesi gerekir bi süre bekleyip tekrar kan verin

7 8 haftalık olan bir gebeliğin beta hcg değeri 6.27 olamaz.Bildiğim kadaryla menapozdaki kadınlarda beta değeri bu civarlarda çıkabiliyor anneminde 5 çıkmıştı doktor öyle söylemişti diye hatırlıyorum.48 saat arayla tekrar kan tahlili verin anck böyle emin olabilirsiniz

Çok teşekkür ederim . Okuduklarımdan anladığım benimde o yönde çünkü hep değerler 700 800 lerde ama işte insanın içini kemiriyor sürekli bilen vardır mutlaka diye sormak istedim

Back
X