- 6 Mayıs 2022
- 5
- 1
- 1
- 44
- Konu Sahibi serpillbal
Merhabalar hayatımda ilk kez kan testi yaptırdım gebelik için. bu yüzden kafam allak bullak. bilenler mutlaka vardır içinizde zira burada bu testin olumlu çıkması için dua eden bir sürü insan var. Allah hepinizin gönlündekini versin ama ben hamilelik istemiyorum.
Öncelikle erken menepoza girdim yaklaşık 4 5 yıldır düzensiz hatta son 2 3 yıldır adet hiç olmuyorum. fakat bu süreçte bir hamilelik yaşadım herkes şaşırdı ama malesef sağlık sorunları nedeniyle gebelik sonlandırıldı. şimdi bu benim kafamda hep bir sorun olaral kaldı. iki ay önceden şüpheleniyorum. yani olursa 8 haftalık olabilir. normal testte yaklaşık 4 hafta önce silik ço çok silik bir çizgi gördüm ama 3 4 dk sonra. şimdi bugun kanda baktırayım dedim. sonuçlarla ilgili bilgim yok beni aydınlatırmısınz.
referans değer 0<5 yazıyor benim değerim ise 6,27
birde altında postmenepozal <8,3
eğer var ise 7 8 haftalık olabilir
Öncelikle erken menepoza girdim yaklaşık 4 5 yıldır düzensiz hatta son 2 3 yıldır adet hiç olmuyorum. fakat bu süreçte bir hamilelik yaşadım herkes şaşırdı ama malesef sağlık sorunları nedeniyle gebelik sonlandırıldı. şimdi bu benim kafamda hep bir sorun olaral kaldı. iki ay önceden şüpheleniyorum. yani olursa 8 haftalık olabilir. normal testte yaklaşık 4 hafta önce silik ço çok silik bir çizgi gördüm ama 3 4 dk sonra. şimdi bugun kanda baktırayım dedim. sonuçlarla ilgili bilgim yok beni aydınlatırmısınz.
referans değer 0<5 yazıyor benim değerim ise 6,27
birde altında postmenepozal <8,3
eğer var ise 7 8 haftalık olabilir