Beta hcg

Pembe gokyuzu

Rabbim sen niyetimi biliyorsun.......
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2022
315
307
23
İyi akşamlar arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var...
Adete bir hafta kala hcg 5.14tu
Adete 5gun kala 18.5 hala bilemiyorum hamilemiyim degilmiyim çok şiddetli kasık ağrım ve kramplarim da var ama çok okudum burda yazilanlarim değerim düşük sevinemedim henüz doktora da randevu bulamıyorum aynı durumu yaşıyanlar deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden 🙏🙏🙏

Benim reglime 5 gün kala 8.3 çıkmıştı. Kızım 3 yaşında şuan allah isteyen herkeze versin. 2 günde bir değerin iki katına çıkıyorsa sıkıntı yok demişti dr bana😊

Daha adet olmamışsınız zaten iki güne göre değeriniz artmış sadece erken öğrendiğiniz için bunun bedeli sürekli takip oluyor maalesef

Bir hafta önce bu 7 gun önce 5.14 dediniz ve 5 gün önce de 18.5 gayet iyi artış var 3e katlan mış zaten 60% bile artması sağlıklı demek sizin 3ten fazla bile katlanmış sağlıkla kucağınıza alirsiniz inşaALLAH yavrunuzu 😊

Bir hafta önce bu 7 gun önce 5.14 dediniz ve 5 gün önce de 18.5 gayet iyi artış var 3e katlan mış zaten 60% bile artması sağlıklı demek sizin 3ten fazla bile katlanmış sağlıkla kucağınıza alirsiniz inşaALLAH yavrunuzu 😊
Çok sağolun içime su serptiniz valla kimyasal gebelikten korkmuştum değer düşük olunca sagolun

Dün yeniden sağlık ocaginda yaptırdım ama sonuç düşük birde referans dışı diyo anlamadım hiç birşey ya

IMG_20220614_074841.webp

Değerin düşmüş malesef sanırım kimyasal oldu sağlıksız döllenme olunca vücut atıyor ve kimyasal deniliyor ona

Değerin düşmüş malesef sanırım kimyasal oldu sağlıksız döllenme olunca vücut atıyor ve kimyasal deniliyor ona
Doktordan geldim şimdi alttan ultrasonla baktı rahim duvarı kalınlaşmış gebelik oluşmuş dedi ama küçük olduğu için kese görünmedi erken öğrendiğim için değerler böyle olabilirmiş
Ama gebelik var dedi haftaya yeniden baktır dedi hsg ne inşallah düşmez değerim ya

Doktordan geldim şimdi alttan ultrasonla baktı rahim duvarı kalınlaşmış gebelik oluşmuş dedi ama küçük olduğu için kese görünmedi erken öğrendiğim için değerler böyle olabilirmiş
Ama gebelik var dedi haftaya yeniden baktır dedi hsg ne inşallah düşmez değerim ya
Şoktayım kizlar sağlık ocağındaki ebem şimdi mesaj yazdı değerim 51.8 miş enabiza işlenmeden 3 gün önceki sonucum çıktı heralde çok şükür darısı tüm isteyenlerin başına inşallah 🤲🤲🤲

Şoktayım kizlar sağlık ocağındaki ebem şimdi mesaj yazdı değerim 51.8 miş enabiza işlenmeden 3 gün önceki sonucum çıktı heralde çok şükür darısı tüm isteyenlerin başına inşallah 🤲🤲🤲
Ay çok sevindim MaşaALLAH hayırlı olsun ve sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH 🥰

Back
X