- 19 Ocak 2022
- 315
- 307
- 23
- Konu Sahibi Pembe gokyuzu
-
Teşekkürler bugün yeniden baktır ayın ozamanDaha adet olmamışsınız zaten iki güne göre değeriniz artmış sadece erken öğrendiğiniz için bunun bedeli sürekli takip oluyor maalesef
Çok sağolun içime su serptiniz valla kimyasal gebelikten korkmuştum değer düşük olunca sagolunBir hafta önce bu 7 gun önce 5.14 dediniz ve 5 gün önce de 18.5 gayet iyi artış var 3e katlan mış zaten 60% bile artması sağlıklı demek sizin 3ten fazla bile katlanmış sağlıkla kucağınıza alirsiniz inşaALLAH yavrunuzu
Rica ederim herşey gönlünce olsun hamileliğin keyfini çıkarın ve stresten uzak durunÇok sağolun içime su serptiniz valla kimyasal gebelikten korkmuştum değer düşük olunca sagolun
Hiç böyle bı sonuç görmemiştim kırmızı li
Doktordan geldim şimdi alttan ultrasonla baktı rahim duvarı kalınlaşmış gebelik oluşmuş dedi ama küçük olduğu için kese görünmedi erken öğrendiğim için değerler böyle olabilirmişDeğerin düşmüş malesef sanırım kimyasal oldu sağlıksız döllenme olunca vücut atıyor ve kimyasal deniliyor ona
Şoktayım kizlar sağlık ocağındaki ebem şimdi mesaj yazdı değerim 51.8 miş enabiza işlenmeden 3 gün önceki sonucum çıktı heralde çok şükür darısı tüm isteyenlerin başına inşallahDoktordan geldim şimdi alttan ultrasonla baktı rahim duvarı kalınlaşmış gebelik oluşmuş dedi ama küçük olduğu için kese görünmedi erken öğrendiğim için değerler böyle olabilirmiş
Ama gebelik var dedi haftaya yeniden baktır dedi hsg ne inşallah düşmez değerim ya
Ay çok sevindim MaşaALLAH hayırlı olsun ve sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAHŞoktayım kizlar sağlık ocağındaki ebem şimdi mesaj yazdı değerim 51.8 miş enabiza işlenmeden 3 gün önceki sonucum çıktı heralde çok şükür darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallahAy çok sevindim MaşaALLAH hayırlı olsun ve sağlıkla kucağına alırsın inşaALLAH
Amin amin inşaALLAHÇok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?